pe 12.01. klo 22:00

Los Angeles Guerrillas - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä alkukauden potentiaalinen yllättäjä? Markkina povaa FaZelle ylijuoksua, mutta Uhmapelaajat on eri linjoilla!

CoDin parissa pienehkö tauko on vietetty ja pelien pariin palataan perjantaina Los Angeles Guerrillasin ja Atlanta FaZen välisellä kamppailulla. Kauteen lähdettäessä rostereita vertailtaessa olisi voinut sanoa vastakkain olevan sarjan paras sekä heikoin joukkue, mutta Guerrillas esiintyi ensimmäisissä otteluissaan odotettua paremmin. Voi hyvinkin olla, että Guerrillas jumittuu kauden mittaan hännille, mutta nyt joukkueella on vielä yllätyspotentiaalia joukkueiden hakiessa asetelmia ja opetellessa vastustajien taktiikoita.

*Lue tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Guerrillas on joutunut aloittamaan kauden erittäin haastavalla otteluohjelmalla ja siihen nähden varsin nimetön rosteri on suoriutunut hyvin. Viime kauden mestaria NY Sublinersia vastaan matsi päättyi tappioon viimeisessä kartassa, mutta jonain toisena päivänä Guerrillas olisi voinut hoitaa ottelun jopa selvin lukemin. LA Thievesiä vastaan irtosi kauden ensimmäinen voitto loistavan esityksen päätteeksi lukemin 3-0. Hyvä alku ei sinänsä tule suurena yllätyksenä, sillä monesti uuden pelin alkuvaiheissa tasoerot on vielä varsin pieniä.

CDL Intel

@intelCDL
Looks like @Veohhz enabled Guerrillas 🤔

full match stats: breakingpoint.gg/match/27212/Lo…

FaZe lähti kauteen totutusti suurimpien mestarisuosikkien joukossa ja toistaiseksi jokaisesta kolmesta ottelusta on irronnut voitto. Ensimmäinen matsi Boston Breachia vastaan oli vielä hakemista, mutta Seattle Surge ja LA Thieves kaatui melko vaivattomasti. Uusi hankinta Drazah on vielä jäänyt hieman pimentoon ja varsinkin search and destroyssa häntä kohtaan odotukset on korkealla. Sen sijaan hieman hiljaiseloa parilla viime kaudella viettänyt Simp on ollut fantastinen ja saman menon jatkuessa MVP-palkinto kauden päätteeksi on hyvinkin mahdollinen.

Viikonloppu avataan altavastaajan kelkassa ja lapulle otetaan kokeilu Guerrillasin lopulliselle voitolle hulppealla 7,00 kertoimella. FaZe on kiistatta suuri suosikki, mutta Guerrillasin esityksissä on ollut paljon hyvää eikä markkina ole vielä ottanut vakavasti heittopussiksi arvioidun joukkueen onnistumisia. Myös tasoitusvedot on hyviä vaihtoehtoja.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.