CoD la 04.03. klo 23:30

Los Angeles Guerrillas - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Missä on Guerrillasin vahvuudet? Alamäki on jyrkkä eikä yksittäinen voitto vielä kelkkaa käännä!

Lauantain toisessa ottelussa Las Vegas Legion saa vastaansa Los Angeles Guerrillasin. Kumpikin joukkueista on ollut pidempään sarjan häntäpään joukkue, mutta tällä hetkellä Legion on kaksikosta se, joka tekee vahvaa nousua. Guerrillas aloitti vahvasti rosterimuutoksen jälkeen, mutta sittemmin onnistumiset on ollut harvassa, vaikka viime yönä toki voitto tuli Florida Mutineersia vastaan lukemin 3-2.

Search and destroy on edelleen Legionin paras pelimuoto, mutta myös respawneissa on nähty kauden aikana runsaasti parannusta. Edelleen ajoittaisia ohipelejä tulee, mutta yleisellä tasolla Legionin taktinen osaaminen ja yhteispeli on saatu nyt siirrettyä myös respawneihin, mikä tekee Legionista haastavan vastuksen. Edellisenä yönä irtosi voitto Minnesota Rokkria vastaan lukemin 3-2 ja jälleen kerran Legion selviytyi muuten hankalasta ottelusta vieden kahdessa search and destroyssa kierrokset vakuuttavasti yhteislukemin 12-5.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

LegionCodMuse

@LegionCodMuse
The SND Slayer @TJHaLy strikes again, bringing the team up to 2-2 in bracket play after a 3-2 win against Minnesota! TJHaly went 10/4 on the last map, #lvlup

Guerrillasilla vahvuudeksi odotettu hardpoint on ollut viime aikoina aivan täysin hakoteillä. Tietyllä tapaa Guerrillas pelasi Floridaa vastaan hardpointissa ajoittain jopa erittäin hyvin, mutta vain toisen kartoista se voitti ja senkin aivan viime hetkillä. Samanlaisilla taktisilla valinnoilla tulosten pitäisi kohentua huomattavasti, mutta tällä hetkellä tasoero heittelee aivan liikaa ottelusta toiseen. Search and destroy sujuu kohtalaisesti, mutta toinen respawn, eli control on ollut surkealla tasolla läpi kauden.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 - Week 3]

A close matchup, with LAG taking the series in 5!

Full stats: breakingpoint.gg/matches/los-an…

Niin vain on tultu tilanteeseen, jossa Legion pääsee matsiin jopa varsin selvänä ennakkosuosikkina. Guerrillas on alun huuman jälkeen ollut rajussa alamäessä ja tällä hetkellä siltä ei löydy yhtään selvästi vahvempaa pelimuotoa. Suurimmat onnistumiset viime aikoina on tullut search and destoyssa, jossa se siitäkin huolimatta on isosti vastaantulijana Legionia vastaan. Lapulle päästään ottamaan Legionia -1,5 kartan tasoituksella, mutta panos pidetään maltillisena.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Las Vegas Legion -1,5 kertoimella 2,16.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,16 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.