CoD su 17.12. klo 23:30

Los Angeles Guerrillas - Los Angeles Thieves

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Guerrillasin otteluohjelma hämää – onko kasassa vihdoin kilpailukykyinen rosteri?

Sunnuntai-iltana tarjoillaan CoDin parissa Los Angelesin joukkueiden välinen kohtaaminen, kun Guerrillas ja Thieves ottavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa yhteen. Viime vuosina Thievesin rosteria on pidetty selvästi Guerrillasia vahvempana ja sitä sen pitäisi olla myös nyt, mutta alustavasti tasoero on hieman kaventunut viime kauteen nähden.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Guerrillas hävisi avausviikonloppuna molemmat ottelunsa kuten sopi odottaa. Vastassa oli Toronto Ultra sekä New York Subliners, jotka olivat viime kaudella lopputurnauksen finaalissa. Guerrillasin leirissä on kuitenkin aihetta iloon, sillä ottelu Sublinersia vastaan oli huomattavasti odotuksia vahvempi ja ilman pieniä virheitä se olisi voinut voittaa matsin jopa selvin lukemin.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Ghosty CLUTCHES a 1v3 🤯

Thieves puolestaan avasi vihdoin voittotilin perjantaina, kun Boston Breach kaatui lukemin 3-0. Ottelun kohokohta oli Ghostyn voittama 1vs3 kierros search and destroyssa, jonka myötä Thieves nousi 0-4 tappioasemasta voittoon. Paperilla Thievesillä on yksilötaitoa selvästi enemmän kuin Guerrillasilla, mutta samaa voidaan sanoa myös paineista. Ghosty ja Joedeceives ovat vielä varsin uusia tekijöitä huipputasolla, mutta Cammyn sekä Afron kohdalla pari edellistä kautta on ollut melkoista vuoristorataa.

Thievesille on myönnettävä varsin selvä suosikin asema, mutta Uhmapelaajat näkee Guerrillasilla aavistuksen verran markkinaa paremmat mahdollisuudet. Tällä kerralla otetaan pieni testi 3,45 kertoimella Guerrillasin voitolle. Sublinersia vastaan nähty esitys oli lupauksia herättävä ja Thieves on selvästi Sublinersia haavoittuvaisempi.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ LA Guerrillasille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – LA Guerrillas” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 86,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.