NHL pe 23.12. klo 05:30

Los Angeles Kings - Calgary Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liekkipipojen ei kannata hyppiä riemusta! Säväyttääkö tasainen ja tehokas kunkkulauma jälleen?

Calgary Flames on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa. Edes voitot kehnoa San Jose Sharksia vastaan erityisesti lämmitä mieltä, sillä niitä ennen tuli kuokkaan viidesti peräkkäin ja erityisen vaikeaa on ollut tien päällä. Flames on lännessä neljänneksi huonoin reissujoukkue, mikä on liekkipaitojen rosterilla ala-arvoinen suoritus. Los Angeles Kings puolestaan on jälleen säväyttänyt ja ollut pirteä ilmestys.

Läntisen konferenssin neljänneltä sijalta ponnistavalla isännällä kulkee tällä hetkellä. Jonossa on kolme perättäistä voittoa ja joukkue on tasaisen vahva käytännössä kaikilla osa-alueilla. Yhtä tiettyä heikkoutta on mahdotonta osoittaa ja takana on jo sen verran pelejä, että isossa kuvassa hirvittävästi ikävää kerrottavaa ei löydy. Sairastuvalla on ainoastaan Brendan Lemieux, jonka loukkaantuminen on mallia week-to-week. Poissaolo on toki venähtänyt jo yli kuukauden mittaiseksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden sairastilanne on parantunut, mutta mikään muu ei. Radim Zohorna on tällä kaudella pelanneesta kokoonpanosta ainoa poissaolija. Vaikka peräti viiden ottelun mittaiseksi venynyt tappioputki katkesi hiljattain, ei liekkipipojen kannata riemusta hyppiä. Vahvasti uudistuneella joukkueella tälle sesongille startannut albertalaismiehistö etsii edelleen vahvasti itseään, mikä ei sinänsä ole yllättävää. Erityisesti reissupeleissä tehoja ei ole tuntunut löytyvän, vaikka joukkueen hyökkäysarsenaalia katsoessa sen ei luulisi olevan ongelma.

Los Angeles Kings on joukkueelle kuin joukkueelle haastava vastustaja tällä hetkellä. Läntisessä konferenssissa kunkkulauma on kuudenneksi paras kotijoukkue ja neljäntenä taulukossa, eikä tämä ole silmänlumetta. Sijoitus on erittäin ansaittu ja isäntä pelaa parhaimmillaan todella liukasta lätkää.

Ikuiseksi kakkoskassariksi ennen kauden alkua tuomittu Kings-maalivahti Pheonix Copley on säväyttänyt nappaamalla ykköstorjujan paikan ja miehen yllättäminen lienee myös ajoittain pahasta tehottomuudesta kärsineille liekkipaidoille suuri haaste. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Los Angeles Kings -1,5).

Heitä betsi kruunupaidoille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin kunkkulauman voitolle vähintään kahdella maalilla (Spreads – Los Angeles Kings -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Kings -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 75€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.