NHL la 20.11. klo 23:00

Los Angeles Kings - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolina Hurricanes dominoi NHL:ssä! Onko isäntien huippuvire taittumassa tappioputkeksi?

Yhdeksän ottelun voittoputkella kautensa käynnistäneen Carolina Hurricanesin meno ei tunnu hyytyvän, vaikka 15 ottelun jälkeen vyöllä on sentään kaksi tappiotakin. Joukkue porskuttaa itäisessä konferenssissa kaksi ottelua vähemmän pelanneena vain pisteen kärkijoukkuetta Florida Panthersia perässä. Los Angeles Kingsillä oli yllättävä seitsemän ottelun voittoputki, mutta joukkueen meno on viimeisimmissä otteluissa tasoittunut odotetusti.

Carolina Hurricanes on NHL:ssä alkukauden kiistaton ykkösjoukkue. Vain 15 ottelussa joukkue on viimeistellyt murskaavat 51 täysosumaa ja napsinut peräti 13 voittoa. Kahdessa edellisessä väännössään Rob Brind’Amourin miehistö on kaatanut vieraissa kovavireiset Anaheim Ducksin sekä Vegas Golden Knightsin. Isäntien pitkä voittokulku tuli päätökseensä ja nyt joukkue on hävinnyt kahdesti peräkkäin ja ennusmerkkien pitäessä paikkaansa lisää on tulossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Yllättävästi taannoin peräti seitsemän ottelua peräkkäin voittanut, mutta häntäpäähän niin pelaajamateriaaliltaan kuin odotuksiltaankin arvioitu Los Angeles Kings vaikuttaisi palaavansa hiljalleen odotusten tasolle. Suonenveto on ainakin edellisten pelien perusteella osaltaan ohi, sillä ensin joukkue taipui Winnipeg Jetsille varsinaisen peliajan jälkeen ja tämän jälkeen Washington Caipitals nollasi sen tylysti Staples Centerillä.

Kingsin kova putki oli yllätys, mutta vielä yllättävämpää olisi ollut sen jatkuminen tai joukkueen kovan tulosvireen säilyminen. Pelivalinnaksi lauantai-illan kamppailuun on nostettava vieraiden voitto varsinaisella peliajalla (1X2). Carolina Hurricanesia kokonaisvaltaisesti vahvempaa joukkuetta ei ole tällä hetkellä NHL:ssä.