NHL pe 11.11. klo 05:30

Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Underille tarjolla hurjaa kerrointa, vaikka Chicagon surkea hyökkäys ei tahdo saada mitään aikaiseksi!

Tulevana yönä Los Angeles Kingsille tarjoillaan mahdollisuus revanssiin, kun Chicago Blackhawks saapuu sen vieraaksi. Kaksikon edellisestä kohtaamisesta ei ole kauaa ja tuolloin Chicago onnistui nappaamaan voiton jatkoajan jälkeen. Kings oli kyseisessä ottelussa maalipaikkojen osalta edellä, mikä lupaa hyvää tulevaan kohtaamiseen. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta pystyykö Kings hyödyntämään vieraiden maalinteko-ongelmat?

Kingsin kohdalla maaliodottamat lupailee hyvää jatkoa ajatellen. 5vs5 pelatessa isännät on onnistunut keräämään noin 54% luodusta maaliodottamasta, mutta se ei ole aivan täysin realisoitunut tuloksissa. Joukkueen puolustuspelaaminen on maalipaikoissa mitattuna itseasiassa ihan kelvollisella tasolla, mutta maalivahtipeli ei puolestaan ole yltänyt toivotulle tasolle. Toivon mukaan Minnesotan nollaaminen viimeisimmässä ottelussa antaa itseluottamusta maalivahtiosastolle.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

LA Kings

@LAKings
always remember to hug your goalie but especially after his 57TH CAREER SHUTOUT

Chicago puolestaan ei ole maaliodottamissa loistanut, mikä tuskin ketään yllättää kun ottaa huomioon sen, mistä asetelmista joukkue lähti kauteen. Vieraiden materiaali ei ole erityisen laadukas, vaikka toki esimerkiksi Patrick Kane ja Jonathan Toews ovat edelleen hyvässä iskussa. Onnistumisia kuitenkin kaivataan selvästi laajemmalta rintamalta ja vain kaksi maalia varsinaisella peliajalla edellisiin kolmeen otteluun antaa aihetta huoleen. Tasakentällisin Chicagon hyökkäys on aseeton, mutta ylivoima tarjoaa hieman lohtua. Seth Jonesin puuttuminen puolustuksesta on iso menetys.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 Expected Goals For per 60 - November 6

Tähän matsiin lähdetään ottamaan kantaa vähämaalisuuden puolesta – lapulle poimitaan alle 5,5 maalia, jolle Galaksinolta saadaan loistava 2,60 kerroin. Kingsin alakerta ei ole niin huono mitä pelkästään päästetyistä maaleista voisi päätellä ja Chicagon varsin heikkotasoista hyökkäystä vastaan paine tuskin tulee olemaan erityisen kova. Luvassa voi hyvinkin olla hyvin samanlainen kamppailu kuin viikko sitten, jolloin Chicago nappasi voiton lukemin 2-1. Kotona Kings toki lähtee valtavana suosikkina otteluun, mutta murskavoittoon Uhmapelaajat ei kuitenkaan usko. Vaikka Kings saisi maalihanat auki, ei Chicagon edellisten otteluiden näytöt hyökkäyspäässä lupaa hyvää vieraiden kannalta.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kings-Blackhawks alle 5,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Los Angeles Kings-Chicago Blackhawks alle 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 65€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.