NHL su 09.01. klo 05:30

Los Angeles Kings - Detroit Red Wings

Onko Detroitin heikko alakerta vastaus Kingsin maalinteko-ongelmiin?

Ensi yönä Detroit Red Wings aloittaa kolmen ottelun vierasreissun Los Angeles Kingsin vieraana. Kings luistelee kaukaloon varsin selvänä ennakkosuosikkina, mutta vedonlyönnin osalta mielenkiinto siirtyy maalimääriin. Kingsin hyökkäyksellä on ollut ongelmia viimeistelyn kanssa, mutta Detroitin surkea puolustuspeli varsinkin vieraissa tarjoaa loistavan sauman päästellä höyryjä.

Molemmat joukkueet lähti kauteen varsin pienin odotuksin, joten siihen nähden yli piste per ottelu on ollut kelvollinen suoritus molemmilta. Kingsin suoritukset maaliodottamiin nähden on varsin kaksijakoiset – maalivahtipeli on pitänyt alakerran kasassa pitkälti Jonathan Quickin ansiosta, kun puolestaan hyökkäys rullaa laadukkaasti ilman tulosta. Edellisessä matsissa Nashvilleä vastaan Kings vei laukaukset peräti 48-20 ja maaliodottamaa syntyi yli neljän maalin edestä, mutta tuloksena oli tappio lukemin 2-4. Korona on sotkenut myös Kingsin tekemistä viime aikoina – yön ottelusta suurimpana miinuksena voidaan pitää Alex Iafallon poissaoloa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kaksijakoisuus on ollut teemana myös Detroitilla, mutta sillä se jakautuu koti- ja vierasotteluiden välille. Kotona Detroit pystyy piinaamaan kaikkia kärkijoukkueista lähtien, mutta vierasreissut on tuonut pettymyksiä kerta toisensa jälkeen. Edellisistä 12 vierasottelusta Detroit on voittanut ainoastaan kaksi ja peräti kahdeksan kertaa vastustaja on heiluttanut verkkoja vähintään viidesti. Samalla tahdilla pudotuspelipaikasta ei voi edes haaveilla. Detroitin piti pelata toissa yönä Anaheimia vastaan, mutta ottelu siirrettiin ja nyt luvassa on back-to-back. Tuossa ottelussa Alex Nedeljkovic olisi startannut maalilla, mutta saa nähdä muuttaako B2B tilannetta.

Detroit sai edellisessä ottelussa maalihanat auki ja Kings puolestaan pystyy luomaan selvästi paremmin paikkoja mitä maalimääristä voisi päätellä, joten edes kelvollinen viimeistely riittänee overin osumisille. Ylivoima ei tahdo luonnistua kummassakaan leirissä, mutta toivottavasti heikosti operoivat alivoimat helpottaa tilannetta. Kakkosen tuntumassa olevilla kertoimilla yli 5,5 maalia on syytä poimia talteen.

10 euroa pelirahaa