NHL pe 13.05. klo 05:00

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

Alkaako Oilersin kesäloma kuvaavasti Los Angelesin lämmössä?

Edmonton Oilersin kausi on jälleen päättymässä katastrofiin, kun joukkue matkustaa Los Angelesiin ottelusarjan kuudenteen osaotteluun. Kings toipui ottelusarjan toisen ja kolmannen osaottelun täydellisistä tyrmäyksistä komeasti ja joukkue on napannut kaksi perättäistä voittoa. Näin ollen Kings siirtyi ottelusarjassa 3–2-johtoasemaan ja sysäsi Oilersin kuilunpartaalle.

Oilers on jälleen kaatumassa omaan heikkouteensa. On käsittämätöntä, että joukkue joka on iskenyt ottelusarjan viidessä ottelussa yhteensä 25 täysosumaa on tappion päässä kesälomasta. Connor McDavid purki turhautumistaan ottelun jälkeen median edessä, heittäen niin Mike Smithin kuin Oilersin puolustuksen tylysti bussin alle. Fakta kuitenkin on, että McDavidin oma heikko puolustuspeli on ollut yksi tekijä Oilersin vaikeuksien taustalla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Samaan aikaan kuin Oilersin puolustus on kyykännyt pahasti, on hyökkäyskaluston leveys kadonnut kuvasta täysin. Jesse Puljujärvi löysi paikkansa penkin päästä, eikä Evander Kanea oli kolmannen osaottelun jälkeen. Oilersin tilannetta ei helpota, että Darnell Nurse hölmöili itsensä pelikieltoon ja näin sivuun ottelusarjan kuudennesta ottelusta.

Kings ei ole varsinaisesti loistanut ottelusarjassa, mutta joukkue on pystynyt venymään vaadittaviin voittoihin. Joukkue on pystynyt hyödyntämään Oilersin heikon puolustuspelin tarjoamat mahdollisuudet tehokkaasti hyväkseen. Kingsin maalilla Jonathan Quickin taso on heitellyt, mutta kokenut maalivahti on pystynyt nostamaan tasoaan tärkeillä hetkillä. Lisäksi joukkueen hyökkäyksestä on löytynyt ratkaisijoita myös alemmista ketjuista.

Molemmat joukkueet ovat esiintyneet äärimmäisen ailahtelevaisesti läpi ottelusarjan. Maaleja ei ole säästelty ja kummankin joukkueen puolustus- sekä maalivahtipeli on ollut ontuvaa. Uhmapelaajat uskoo saman trendin jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimääräksi yli 6.5 täysosumaa

10 euroa pelirahaa