NHL ma 24.04. klo 04:00

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuinka kauan Korpisalo kestää? Edmontonin tähtien on saatava ketsuppipullo auki muutenkin kuin ylivoimalla!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Los Angeles Kingsillä on mahdollisuus ottaa askel lähemmäs yllätystä, kun Edmonton Oilers asettuu vastaan sarjan neljännessä ottelussa. Edmonton lähti sarjaan jättisuosikkina ja odotuksissa oli supertähtien ylijuoksu, mutta toistaiseksi Kings on onnistunut pelisuunnitelmassaan loistavasti ja nyt se pääsee hakemaan kolmatta kiinnitystä kotiyleisön edessä.

Vierasvoitto taskussa Kings lähti vahvasti kolmanteen otteluun ja avauserän lopulla Alex Iafallo vei isännät johtoon. Toisessa erässä jäähyily kuitenkin kostautui ja Edmontonin järisyttävän kova ylivoima iski nopeasti vieraat tasoihin ja johtoon – molemmilla kerroilla asialla oli kukapa muu kuin Connor McDavid. Johtomaalin jälkeen Leon Draisaitlin tyhmän jäähyn johdosta Kings pääsi kuitenkin testaamaan omaa ylivoimaa eikä tasoitusta tarvittu kauaa odottaa. Kolmas erä oli maaliton ja lopullinen ratkaisu saatiin jatkoajalla, kun Trevor Moore niittasi ylivoimalla voiton Kingsille.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

LA Kings

@LAKings
NOW THAT IS JUICY 🧃

Edmontonin kohdalla kirkkaimmat valot kohdistuu luonnollisesti McDavidin suuntaan, vaikka esimerkiksi Draisaitl on toistaiseksi kerännyt komeat tehot 3+3. McDavid ei ole pelannut huonosti, mutta tasakentällisin niin Kingsin puolustus, kuin myös Joonas Korpisalo on onnistunut pimentämään supertähden mallikkaasti. Kolmeen otteluun McDavid ei ole onnistunut saalistamaan yhtään pistettä 5vs5 pelatessa.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
The Captain delivers (again) 🔥

Vaikka Kings on onnistunut yllättämään, hyppää Uhmapelaajat Edmontonin kelkkaan ja tällä kerralla lapulle poimitaan vieraille yli 3,0 maalia varsinaisella peliajalla. Tasan kolmella panos saadaan takaisin. Tuloksista huolimatta Edmonton on onnistunut saamaan hyvin painetta kohti Korpisalon maalia ja kolmeen otteluun vieraat on tykittänyt maalia kohti kiitettävät 117 kertaa. Lisäksi mikäli tulosta ei ala syntyä, tulee Edmonton todennäköisesti peluuttamaan yhä enemmän McDavidia ja Draisaitlia samassa ketjussa.