NHL la 07.05. klo 05:00

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

Jatkaako Oilers maalien mättämistä myös Los Angelesissa?

Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välinen ottelusarja siirtyy Los Angelesiin 1–1-tasatilanteessa. Oilers tasasi ottelusarjan komealla 6–0-ylikävelyllä. Kingsin esitys ottelusarjan toisessa kamppailussa jäin pääosin vaisuksi ja nähtäväksi jääkin pystyykö joukkue vastaamaan Oilersin hyökkäyspeliin kotikentällään.

Oilers paransi otteitaan reilusti ottelusarjan avauskohtaamisesta. Joukkueen hyökkäyspeli ei nojannut pelkkiin Connor McDavidin ja Leon Draisaitlen yksilösuorituksiin. Muun muassa Jesse Puljujärvi oli vahva läpi ottelun ja maalintekopaikkoja Oilers pystyi luomaan liukuhihnalta. Mike Smith paransi otteitaan huomattavasti ja torjui tärkeän nollapelin, samalla luoden uskoa Oilersin maalivahtitilanteeseen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kings jäi muutamia yksittäisiä tilanteita lukuun ottamatta täysin Oilersin jalkoihin ottelusarjan toisessa kohtaamisessa. Joukkueen hyökkäyspelaaminen oli todella nihkeää. Oilersin nopeatempoinen kiekollinenpeli tuotti Kingsin puolustukselle suuria vaikeuksia. Oilersin pelinopeus pakottaa Kingsin rikkomaan ja jäähyilemään. Oilers onkin jo iskenyt peräti neljä ylivoimaosumaa sarjan kahdessa kohtaamisessa, kun taas Kingsin oma ylivoimapeli on ollut täysin tehotonta. Drew Doughtyn poissaolo on paistanut Kingsin alakerrassa ja kun Jonathan Quick ei pystynyt torjumaan toisessa ottelussa yli tasonsa, näytti Kingsin puolustus ajoittain äärimmäisen haavoittuvalta.

Ottelusarjan alku on noudattanut tyypillistä Oilersin pelikirjaa. Joukkueen maalivahdista lähtien Oilersin esitysten tasossa oli kahdessa ottelussa eroa kuin yöllä ja päivällä. Ottelusarjan voi kuitenkin kiteyttää seuraavasti. Oilersin ylivoimapeli ja kiekollinen nopeus ovat isossa kuvassa liikaa Kingsille. Kings tarvitsee maalivahdiltaan onnistumista, kun taas Oilersin hyökkäys voi kantaa joukkueen voittoon, vaikka Smith epäonnnistusikin joukkueen tolppien välissä. Uhmapelaajat uskoo Oilersin laadun olevan isossa kuvassa ja Kingsille liikaa ja pelivalinnaksi nostetaan Oilersin voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa