NHL ma 09.05. klo 05:00

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

Pystyykö Kings nousemaan syvästä kuopastaan vai saako Oilersin jyrääminen jatkoa?

Edmonton Oilers murskasi täysin Los Angeles Kingsin toisen kerran perätysten ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa. Oilers vei kolmannen kohtaamisen nimiinsä peräti 2–8-lukemin. Samalla Oilers riisti kotiedun takaisin itselleen ja nousi ottelusarjassa 2–1-johtoasemaan. Kings on ollut täysin aseeton ottelusarjan kahdessa edellisessä ottelussa ja kolmannen kohtaamisen esityksellä sarjasta on tulossa lyhyt.

Kings ei ole pystynyt vastaamaan Oilersin kiekolliseen pelinopeuteen ja yksilötaitoon. Ottelusarjan kahdessa viimeisimmässä kohtaamisessa Kings on jäänyt täysin Oilersin jalkoihin. Kingsin raskasjalkainen puolustus on ollut jatkuvasti suurissa vaikeuksissa ja myöhässä Oilersin supertähtihyökkääjiä vastaan. Kings joutuu jatkuvasti rikkomaan Oilersia ja jäähyily on kostautunut ottelusarjan aikana jo useasti. Kun myöskään Jonathan Quick ei ole ottelusarjan ensimmäisen kohtaamisen jälkeen pystynyt venymään ihmetekoihin, on Kings ollut täysin vastaantulijan asemassa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Oilers on iskenyt edellisessä kahdessa ottelussa käsittämättömät 14 täysosumaa. Oilersin riveihin on viime otteluissa satanut onnistumisia laajalla rintamalla. Muun muassa Evander Kane on ollut äärimmäisen tehokas. Tämä on puolestaan vähentänyt Connor McDavidiin ja Leon Draisaitleen kohdistuvaa kulutusta, joka on puolestaan näkynyt muun muassa Oilersin ylivoimapelin terävyytenä. Oilers onkin dominoinut tapahtumia tasaviisikon ohella myös ylivoimalla. Kingsin ylivoima on puolestaan ollut todella takkuilevaa ja kun Mike Smith pystynyt parantamaan ottelusarjan avausottelusta, on Kingsin maalinteko ollut todellista tervanjuontia.

Oilers kyykyttää Kingsiä tällä hetkellä kentän kaikilla osa-alueilla. Erityisesti Kingsin puolustuskalusto on jäänyt Oilersin pelinopeuden jalkoihin. Myöskään Kingsin hyökkäyskalusto ei ole pystynyt vastaamaan Oilersin yksilötaitoon ja maalintekovoimaan. Uhmapelaajat uskoo ottelusarjan neljännen kohtaamisen noudattavan samanlaista kaavaa kuin kaksi edellistä kamppailua. Pelivalinnaksi nostetaan Oilersin voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

10 euroa pelirahaa