NHL ti 10.01. klo 05:30

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pahalta näyttää! Oilers-hyökkäys on entistäkin kapeampi ja superkaksikon peliajat jo lähellä puolta tuntia

Alavireisesti vuoden aloittanut Edmonton Oilers metsästää pisteitä seuraavana Los Angeles Kingsin vieraana. Uusilta loukkaantumisilta ei ole öljymiehistö välttynyt ja tällä hetkellä kapea hyökkäys joutuu venymään entisestään. Los Angeles Kings porskuttaa neljäntenä lännessä ja se voitti edellisessä matsissaan loistavalla esityksellä Vegas Golden Knightsin vieraissa – tämän vuoden puolella on kaatunut myös Dallas kotona.

Näin tasainen kerroinasettelu on yllättävä, koska Edmonton Oilers on nyt entistä haavoittuvaisempi. Toki tiedostetaan, että Connor McDavid ja Leon Draisaitl tekevät hyökkäyspäässä mitä haluavat, mutta kaksikko joutuu tällä hetkellä todella koville. Evander Kanen lisäksi sairastuvalla on tällä hetkellä myös tärkeä alempien kenttien pelaaja Warren Foegele.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Esimerkiksi edellisessä ottelussa sunnuntain vastaisena yönä suomalaispuolustaja Markus Niemeläinen joutui pelaamaan nelosketjussa hyökkääjän roolissa ja McDavidin peliaika oli noin 26 minuuttia. Draisaitl kellotti peräti 27 minuuttia ja 25 sekuntia päälle. Lukemat ovat tavallistakin poskettomimpia ja vaikka kuinka eläimellinen kaksikko onkin kyseessä, vaatii tämä varmasti tiukassa pelitahdissa veronsa ennemmin tai myöhemmin.

Los Angeles Kings on ollut läpi kauden tasainen ja vuoden alku on ollut sille mainio. Kolmessa ottelussa saldona on kaksi voittoa, kun vahvat kilpakumppanit Dallas Stars sekä läntistä konferenssia kruunupaitojen edellä johtava Vegas ovat jääneet jalkoihin. Isäntien pelaajatilanne on niin ikään selvästi parempi kuin vierailla, sillä ainoastaan Arthur Kaliyev ja Trevor Moore ovat yhä sivussa.

Edmontonin tekeminen on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kestävällä pohjalla. Isäntä on tällä kaudella vahvuutensa osoittanut ja se lähtee Uhmapelaajien papereissa huomattavana ennakkosuosikkina matsiin. Tämän vuoksi tarjottu kerroin on meille lahja, joka otetaan vastaan ilomielin.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Los Angeles Kings), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Los Angeles Kings” 25€ panoksella ja voit voittaa 60€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.