NHL su 06.11. klo 04:30

Los Angeles Kings - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isojen kysymysten äärellä – kumpi pettää: Kingsin maalivahtipeli, vai Panthersin erikoistilanteet?

Los Angeles Kings saa ensi yönä vastaansa Florida Panthersin. Florida on onnistunut häviämään sitä selvästi heikommille joukkueille, mutta Uhmapelaajat ei ole vielä sen suuremmin huolissaan. Vieraiden maaliodottamat lupaa erittäin hyvää jatkoa ajatellen ja kesällä hankittu Matthew Tkachuk on vähemmän yllättäen osoittautunut loistavaksi peluriksi Jonathan Huberdeaun tilalle. Kingsin kohdalla sama pätee myös Kevin Fialaan.

Kings on onnistunut hyökkäyssuuntaan hyvin, mutta vastapainona oma pääty on ollut toivottua hatarammalla pohjalla. Itsessään puolustuspelaaminen ei ole ollut valittamista, mutta maalivahtiosastolla molemmat Cal Petersen ja Jonathan Quick on torjunut alle odottama. Vaikka Kingsin onneksi Florida ei ole vielä aivan viime kauden tasoiseen tykitykseen päässyt, voi maalivahtipeli olla käänteen tekevä osa-alue tässä lähtökohdiltaan runsasmaalisessa taistossa.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

MoneyPuck.com

@MoneyPuckdotcom
Worst goalies as of November 4th moneypuck.com/goalies.htm

Floridan kohdalla ongelma on yksinkertainen – erikoistilanteet. 5vs5 pelattaessa Florida on ollut niin toteutuneiden, kuin myös maaliodottamien osalta aivan sarjan parhaimmistoa. Hieman jopa yllättäen Florida on onnistunut pitämään vastustajien maalipaikat erittäin vähissä eikä yksilötasolla joukkueen hyökkäystaito ole kadonnut, mutta viime kauden hurlumhei-kiekkoa ei ole jatkuvasti tarjolla. Kun kentältä lähtee pelaaja pois kummalta tahansa puolelta, alkaa ongelmat. Tällä hetkellä Floridan alivoima on sarjan kolmanneksi heikoin ja ylivoimalla vain Columbus on ollut tehottomampi. Vieraiden onneksi myös Kings kuuluu erikoistilanteissa sarjan heikompaan puoliskoon.

Kingsiä uhkaa kolmas peräkkäinen tappio. Vaikka Floridan tulokset on ollut alavireisiä ajoittain, on se edelleen Uhmapelaajien arvioissa kaksikosta todella selvä suosikki siitäkin huolimatta, että ykköspakki Aaron Ekblad on ollut jo tovin sivussa. Kun vieraat saa erikoistilanteet raiteilleen, alkaa myös tulosta tulla odotettuun tapaan. Tällä kerralla pelivalintana otetaan rohkeammalla linjalla Floridan vähintään kahden maalin voittoa. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana, mutta Uhmapelaajien tarjous Galaksinolle tekee pienemmästäkin vedosta herkullisen!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Florida -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Florida Panthers -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 68,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.