su 03.03. klo 22:30

Los Angeles Kings - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yskiikö Devilsin kone lisää länsirannikolla? Parhaan maalintekijän loukkaantuminen ei ole kuolinisku Kingsille

Parhaaseen katseluaikaan sunnuntaina tarjoillaan NHL:stä pudotuspelikamppailun kannalta kutkuttava kamppailu. Isännän kurssi on ainakin osittain kääntynyt, mutta paras maalintekijä putosi sairastuvalle. New Jersey Devilsin osalta tämä vuosi on mennyt kauniisti sanottuna päin pyllyä ja todennäköisyys pudotuspelipaikalle ei ole enää hääppöinen. Toki mahdollisuuksia on, kun kilpakumppanien joukossa ovat Philadelphia Flyersin kaltainen kysymysmerkki sekä heikkotasoisin Tampa Bay Lightning vuosiin.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Los Angeles Kingsin alkukaudella loistavaan lentoon koutsannut Todd McLellan sai lähteä helmikuun alussa, kun täysin käsittämätön mahalasku oli jatkunut koko alkuvuoden. Entisen apuvalmentajan Jim Hillerin toistaiseksi luotsaama valmennusryhmää vahvistettiin Ottawa Senatorsista niin ikään tällä kaudella potkut saaneella D.J. Smithillä. Joukkue on parantanut pelaamistaan ja voittanut valmentajavaihdoksen jälkeen kahdeksan ottelua, kun pelattuja on yhteensä 12.

Tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevat kruunupaidat tarvitsevat edelleen voittoja ja pisteitä. Vaikka juuri nyt näyttää hyvältä, on tässä sarjassa kaikki mahdollista – runkosarjaa on jäljellä vielä 33 ottelua. Tilannetta eivät helpota kuluvan kauden ehdottomiin onnistujiin lukeutuvien puolustajan Mikey Andersonin sekä parhaan maalintekijän Adrian Kempen loukkaantumiset. Jo ennestään telakalla olivat Carl Grunström sekä Viktor Arvidsson. Kunkkujen riveissä on kaikesta huolimatta syvyyttä, johon palataan myöhemmin.

LA Kings

@LAKings
Absolutely beautiful.

Helppoa ei ole pelaajiston suhteen sen paremmin vierailla. New Jerseyn ykköspuolustaja Dougie Hamilton on ollut pitkään sivussa ja lisäksi Nathan Bastian tippui hiljattain kokoonpanosta. Cal Foote ja Michael McLeod putosivat puolestaan sivuun henkilökohtaisista syistä, koska liittyvät tiettävästi Kanadan nuorisomaajoukkueen ja jääkiekkoliiton skandaaliin. Lisäksi maalivahti Vitek Vanecek on ollut sivussa jo viikkoja.

Edellisessä ottelussaan Anaheim Ducksin vieraana kyykännyt Devils ei tällä hetkellä vakuuta lainkaan. Yksilötaitoa joukkueessa toki riittää, mutta tällä hetkellä sitä ei tunnuta saavan esimerkiksi ylivoiman osalta valjastettua parhaalla mahdollisella tavalla. Kahdeksan ottelun otannalla Lindy Ruffin luotsaama ryhmä on kyennyt napsimaan ainoastaan kolme voittoa heikoista vastustajista. Helmikuun puolivälin jälkeen Los Angeles Kings haki 1–2-vierasvoiton Prudential Centeristä kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa.

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja ja tällaisessa otteluparissa Kings varmasti saa paikkansa, mutta löytyykö ratkaisijoita? Uhmapelaajien mielestä löytyy. Upeaa läpimurtokautta pelaava Quinton Byfield voi nousta Kempen loukkaannuttua jopa entistä isompaan rooliin, kuten osin on jo tehnyt. Kevin Fiala ja Drew Doughty olivat liekeissä, kun Kings kaatoi edellisessä ottelussaan lännen kärkijoukkueen Vancouver Cancuksin. Muutamilta pelaajilta, kuten Arthur Kaliyevilta sekä Pierre-Luc Duboisilta sopii yhä odotella nousua paremmalle tasolle. Pelivalinnassa luotetaan isäntiin eli lapulle lähtee Kingsin lopullinen voitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.