NHL ke 23.11. klo 05:30

Los Angeles Kings - New York Rangers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt maistuu! Kotiin palaavalle Kingsille tarjoillaan kerrointa, johon on pakko iskeä kiinni – tätä tarjousta et halua missata!

NHL:ssä tulevan yön toisessa kohtaamisessa vastakkain asettuu Los Angeles Kings ja New York Rangers. Kings palaa kotiin neljän ottelun vieraskiertueen jäljiltä ja Rangersille puolestaan kyseessä on kolmas peräkkäinen matsi vieraissa. Lähtökohdiltaan kyseessä on erittäin tasainen vääntö, jossa vaakakuppi kääntyy hieman kotijoukkueen puoleen.

Kings löytyy Läntisen konferenssin sijalta 3. kerättyään 21 ottelussa 24 pistettä. Merkillepantavaa on kuitenkin se, että Kingsin maaliero on pakkasen puolella ja omiin on mennyt enemmän kun joukkue varmasti haluaisi, mutta esimerkiksi Rangersiin verrattuna hyökkäyspäässä maaleja on syntynyt kovemmalla tahdilla. Rangersin tuloskunto ei ole parhaasta päästä, sillä se on kahdeksasta edellisestä ottelusta voittanut vain kolme ja niilläkin kerroilla vastassa on ollut sitä selvästi heikompi joukkue.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 Expected Goals % - November 20


Kun tarkastellaan maaliodottamia 5vs5 pelatessa, tulee esiin se, että molemmat joukkueet ovat suorittaneet jopa erittäin hyvin, mutta aivan tulostaululle asti se ei ole näkynyt. Joukkueiden pelatessa lähes samalla tasolla tasakentällisin, nousee erikoistilanteet entistäkin suurempaan arvoon ja sillä saralla etu kääntyy kiistatta vieraille. Rangers on ollut kymmenen parhaan sakissa niin ylivoiman, kuin myös alivoiman osalta ja Kings puolestaan on sarjan häntäpäässä.

Tällä hetkellä markkina on hinnoitellut ottelun aikalailla tasan, hieman jopa Rangersin suuntaan. Uhmapelaajien papereissa Kings kääntyy kuitenkin kotiyleisön edessä suosikiksi, vaikka ei toki suurella marginaalilla. Siispä vedot isketään kiinni kotivoittoon, kun Galaksinolta päästään poimimaan 2,55 kerroin ja mikä parasta, pääset mehustelemaan betsistä kaiken irti Uhmapelaajien tarjouksella! Tsekkaa alta ohjeet, tätä mahdollisuutta et halua missata!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Los Angeles Kingsille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Los Angeles Kings” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 63,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.