NHL to 12.01. klo 05:00

Los Angeles Kings - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kingsille valtava etu! Betsaa kunkkuja ja nappaa 25€ ilmaisveto kaupan päälle

Erittäin vakuuttavasti viime aikoina esiintynyt Los Angeles Kings metsästää kolmatta perättäistä voittoaan – tällä kertaa San Jose Sharksin kustannuksella. Hailauma oli askissa myös edellisenä yönä, kun se haki voiton Arizonasta. Isäntä puolestaan pelasi edellisen kerran tiistaiyönä, kun se kuittasi suvereenisti pisteet Edmonton Oilersilta.

Los Angeles Kings pelaa todella tasaista kautta ja tällä hetkellä se on läntisessä konferenssissa kolmannella sijalla. Tämän vuoden puolella joukkue on jo kaatanut kovimmat kilpailijansa. Lännen piikkipaikalle hiljattain siirtynyt Dallas Stars hävisi kruunupaidoille viikko sitten ja toisena oleva Vegas Golden Knights taipui kunkkujen käsittelyssä sunnuntaiyönä peräti maalein 1–5.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Sharksia vastaan Kings on ollut tällä kaudella suhteellisen suvereeni. Ensimmäinen keskinäinen marraskuun lopulla päättyi 2–5-lukemin Todd McLellanin miehistön voittoon ja joulukuun puolivälin jälkeisessä kotikamppailussa joukkue selvisi voittajaksi 3–2-numeroin pitkän kaavan kautta. Tulevaa kamppailua värittää tietysti myös lepoetu, joka on isäntien hyväksi selvä. Hailauma on joutunut matkustushommiin perättäisen pelipäivän lisäksi, kun isäntä puolestaan pelasi kotonaan myös toissa yönä.

LA Kings

@LAKings
“It feels really good”

Drew caught up with the media after tonight’s win 👇

Pelaajatilanteissa ei pitäisi olla merkittäviä muutoksia. Vierailla Nikolai Knyžov sekä Markus Nutivaara ovat pitkäaikaisloukkaantuneina edelleen sivussa. Isännillä Arthur Kaliyev sekä Trevor Moore jatkanevat niin ikään sairastuvalla. Kaapo Kähkönen torjui viime yönä 2–4-voiton Coyotesista, mutta James Reimer lienee silti torjuntavuorossa perättäisen pelipäivän kamppailussa.

Erityisesti tasakentällisin luoduissa maalintekopaikoissa on valtava ero isäntien hyväksi ja todennäköisesti se vain paisuu tulevassa ottelussa, kun lähtökohdat ovat kruunupaidoille edukkaat. Torstain vastaiselle yölle pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Los Angeles Kings -1,5).

Betsaa kunkuille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Los Angeles Kings -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Los Angeles Kings -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.