NHL ke 12.10. klo 05:00

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vegasilla on tähdet terveenä, mutta kestääkö maalivahtipeli? Maalijuhlat laitetaan käyntiin heti avauskierroksella!

Tulevana yönä isketään NHL-kausi kunnolla tulille ja lisää joukkueita kaukaloon. Yön jälkimmäisessä ottelussa viime kaudella positiivisesti yllättänyt Los Angeles Kings isännöi suurena pettymyksenä pudotuspeleistä ulos jäänyttä Vegas Golden Knightsia. Molemmilla puolilla on hieman kysymysmerkkejä maalivahtipelin suhteen, joten runsasmaalisuutta lähdetään hakemaan.

Kingsin viime kausi oli kokonaisuudessaan positiivinen yllätys, mutta pystyykö se rakentamaan siitä eteenpäin, vai ottaako joukkue askeleen taaksepäin? Viimeistely tuotti suuria ongelmia ja yhtenä mahdollisena ratkaisuna hankittiin Kevin Fiala, joka iski viime kaudella runkosarjassa komeat tehot 33+52. Lisäksi Kingsin leirissä on varmasti kovat odotuksen sen suhteen, että Quinton Byfield pystyisi lunastamaan potentiaalinsa – viime kaudella runkosarjassa 40 matsia toi tehot 5+5.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Hieman jopa yllättäen viime kaudella Kingsin maalilla Jonathan Quick oli kantava voima. Quickin ansiot toki on kaikkien tiedossa, mutta monilla oli varmastikin jo odotuksissa se, että nuorempi Calvin Petersen nappaisi ykkösvahdin paikan haltuunsa. Vieläkö Quick pystyy pitämään paikkansa ykköskassarina?

LA Kings

@LAKings
OPENING NIGHT ROSTER: 🔒

More info👇

Vegasin viime kausi oli valtava pettymys, jonka voi osittain laittaa myös loukkaantumisten piikkiin. Tälle kaudelle ehdottomasti suuri plussa on se, että heti alkuun esimerkiksi Mark Stone ja Jack Eichel ovat pelikunnossa. Muun muassa Max Paciorettyn menettäminen on selvä miinus, joten entistäkin enemmän aiemmin mainitulta kaksikolta vaaditaan vahvaa ja ennen kaikkea tervettä kautta, jotta Vegas nousee takaisin pudotuspeleihin.

Ainakin toistaiseksi Vegasissa maalivahtipelin osalta panokset isketään Logan Thompsonille Robin Lehnerin ollessa sivussa. Potentiaalia löytyy ja hän voi hyvinkin napata isot saappaat Vegasin maalilla, mutta missään nimessä varma arpa ei ole kyseessä.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
🎥 Stone: I'm excited to get the group on the ice tomorrow in LA and see what we got.

Tähän matsiin Uhmapelaajat iskee overia lapulle, kun yli 5,5 maalille tarjoillaan 1,77 kerrointa. Maalivahtipeli herättää kysymyksiä oikeastaan molemmissa leireissä ja siispä hyvinkin räväkkä startti kaudelle ei yllättäisi. Kauden alkuun otetaan vielä panoksesta napsu pois ja katsotaan miten peli lähtee rullaamaan.