NFL ti 18.01. klo 03:15

Los Angeles Rams - Arizona Cardinals

Jatkuuko Los Angeles Ramsin hyvä vire Arizona Cardinalsia vastaan?

Kolmas kierros on täällä. Los Angeles Rams (12-5) isännöi Arizona Cardinalsia (11-6) heidän tämän kauden kolmannessa kohtaamisessa.

Rams hävisi äsken kirvelevästi jatkoajalla San Fran 49erseille, mutta on voittanut neljä viimeisestä viidestä. Cardinals aloitti kauden 7-1 recordilla, mutta on hävinnyt neljä viimeisestä viidestä. Kurssit toisin sanoen eri suuntaan. Pleijareissa se ei toki tarkoita mitään; lataus on jotain aivan erilaista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Yksi tärkeä kysymys on millainen Matthew Stafford (Rams QB) nähdään? Todennäköisesti hyvä versio tänään. Kausi on ollut kuitenkin vaihteleva veteranilla. Nyt ei ole varaa heittää interceptions.

Tärkein taistelu käydään kuitenkin ojassa. Viime kerralla kirjautti Rams 40 qb-pressures Kyle Murrayn 49 dropbackissa. Älytön paine ja Aaron Donald oli ei niin yllättäen keskiössä ja kirjautti kolme sacks. Tähän kylkeen vielä Jalen Ramsey kattamassa tarkoittaa, että Rams on parhaimmillaan älyttömän vaikea haaste.

Muutamat snadit loukkaantumiset verottavat hieman, joten puolustuksen tähtien vieressä on hieman kokematonta kaveria. Ei siis tuskin syytä uskoa monsteri-esitystä.

Ei jaaritella sen enempää. Lapulle tarttuu kaikesta huolimatta Rams -5,5 tasoitus. -3 oli alkuperäinen ajatus koska pleijari peli ja yksi field goal, mutta otetaan vähän BULIMMAT kertoimet ja enemmän riskiä. Se ei pelaa joka pelkää!

Budjetoidaan kuitenkin yksi missattu extra point.

10 euroa pelirahaa