ma 11.12. klo 01:00

Los Angeles Thieves - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Thievesiltä heikko startti – mestarisuosikkina kauteen lähtevä FaZe aloittaa kahdella voitolla!

Uhmapelaajien osalta uusi kausi CoDin parissa lähti loistavasti liikenteeseen ja viikonloppu päätetään Los Angeles Thievesin sekä Atlanta FaZen välisellä kohtaamisella. Viime kaudella molemmat kuului sarjan kärkijoukkueisiin FaZen oltua askeleen edellä, mutta nyt asetelma on muuttunut ja Thieves kuuluu alustavasti keskikastiin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Thieves laittoi täksi kaudeksi rosterin täysin uusiksi ja alku ei ollut toivotunlainen, sillä Seattle Surge vei avausmatsin lukemin 1-3. Thieves onnistui voittamaan ainoastaan controllin, mutta hardpointit kääntyi pienillä marginaaleilla Seattlelle. Uusi nelikko on varsin mielenkiintoinen yhdistelmä pelaajia, joilla kaikilla on paljon todistettavaa – ennen kaikkea Cammyn on löydettävä parin vuoden takainen taso, jotta Thieves voi taistella kärkisijoituksista.

LA Thieves

@LAThieves
Yo we just wanna talk.

FaZe puolestaan aloitti kauden voitolla Boston Breachia vastaan. Myös FaZe teki muutoksia offseasonilla, joten odotuksia on hieman syytä laskea alkuun, vaikka monien papereissa kyseessä onkin sarjan paras joukkue. Boston-ottelussa päädyttiin lopulta aina viidenteen karttaan asti ja esitys ei missään nimessä ollut FaZelta täydellinen. Se kuitenkin onnistui lopulta jatkamaan search and destroyssa siitä mihin viime kaudella jäi ja Drazahin tulon myötä FaZe voi olla jopa vielä vaarallisempi kyseisessä pelimuodossa.

Atlanta FaZe

@ATLFaZe
ABSOLUTELY UNREAL FROM @SimpXO 🤯

Vedoksi päätyy FaZen voitto -1,5 kartan tasoituksella. FaZen avausottelu ei ollut virheetön, mutta paperilla joukkueiden välinen tasoero on alustavasti erittäin suuri eikä Thieves vielä onnistunut yllättämään positiivisessa valossa. FaZen rosterista löytyy nyt neljä pelaajaa, jotka kaikki pystyvät taistelemaan sarjan parhaan pelaajan tittelistä ja varsinkin Simp sai vahvan startin kauteen.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.