CoD ma 05.12. klo 01:00

Los Angeles Thieves - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh! Nyt on tarjolla sellaista herkkua, josta et halua jäädä paitsi! Thieves lähtee ykköstykkinä kauteen!

Heti ensimmäisenä viikonloppuna on todellinen herkku tarjolla, kun kaksi edellisen kauden parasta joukkuetta Atlanta FaZe ja Los Angeles Thieves kohtaavat. FaZe oli isossa kuvassa kauden paras joukkue, sillä se oli ainoa joka onnistui pysymään huipulla läpi kauden, vaikka palkintoa ei tullutkaan. Kauden päättyessä kuitenkaan pelin parhaasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä – Thieves oli lopussa pitelemätön ja vei lopulta lopputurnauksen kaataen FaZen finaalissa.

FaZe pääsi viime kaudella kerta toisensa jälkeen finaaliin, mutta kertaakaan se ei onnistunut voittamaan. Menestymään tottuneelle joukkueelle kausi oli siis lopulta erittäin raastava. Kolmikko Simp, aBeZy ja Cellium jatkavat edelleen, mutta enemmän johtajan roolissa ollut Arcitys siirtyi LA Guerrillasiin, josta takaisinpäin tuli SlasheR. SlasheR tuskin on heikennys Arcitysiin ainakaan puhtaasti yksilötasolla, mutta Arcitysin rooli pelin sisällä esimerkiksi kommunikaatiossa ja muiden pelaajien ohjeistuksessa oli valtava.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

CDL Intel

@intelCDL
SlasheR drunk texted FaZe in the off season which led to him joining the team 😂

(via @ATLFaZe YouTube)

LA Thievesin kausi huipentui lopputurnauksen voittoon, jossa se kattoi FaZen lukemin 5-2. Kauden aikana Thieves yritti moneen otteeseen murtautua huipulle, mutta se onnistui siinä vasta kauden lopulla, eli juuri oikeaan aikaan. Joukkuetta ei luonnollisestikaan lähdetty muuttamaan, eli rosterista löytyy Octane, Envoy, Drazah ja Kenny.

Thieves oli edellisen kauden päätytty sarjan paras joukkue ja samalta paikalta se myös lähtee uuteen kauteen. FaZe on kovin kilpakumppani ainakin paperilla, mutta rosterimuutos nostaa hieman kysymysmerkkejä eikä peli välttämättä lähde täysin rullaamaan heti alkuun. Siispä betsit päästään iskemään maistuvasti Thievesin suuntaan, jolle käytännössä kaikki buukkerit tarjoaa altavastaajan kertoimia. Melkein voisi jopa maxbetin iskeä, mutta otetaan napsu panoksesta pois alkukauden epävarmuuden takia. Kumpikin joukkue pelaa yhden matsin vielä ennen tätä näytöstä, joten kertoimet varmasti vaihtelee ottelun alla – älä siis aikaile!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ LA Thievesille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – LA Thieves” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.