CoD ma 16.01. klo 01:00

Los Angeles Thieves - Los Angeles Guerrillas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Guerrillas ei ole enää vitsi! Uudistunut rosteri pitää sisällään hurjan määrän potentiaalia eikä edellisen kauden mestarikaan ole turvassa!

CoDin osalta viikonloppu päätetään LA Thievesin ja LA Guerrillasin välisellä taistolla. Viime vuosina Thieves on napannut itselleen melko vahvasti isoveljen aseman, mutta nyt Guerrillasilla on käytössä kenties potentiaalisin rosteri mitä on nähty. Guerrillas hävisi uudella nelikolla avausmatsinsa Florida Mutineersille 2-3, mutta ottelu olisi helposti voinut kääntyä voitoksi ja tappiosta huolimatta esitys lupailee hyvää jatkoa ajatellen.

Thievesin esitykset ensimmäisellä Stagella oli odotettua vaisumpia ja uusi Stage alkoi odotetusti tappiolla ensimmäisen Majorin voittanutta New York Sublinersia vastaan. Varsinkin Kennyltä ja myös ajoittain Envoylta nähtiin kovan tason yksilösuorituksia, mutta Sublinersin tasoista joukkuetta ei voiteta ilman loistavaa yhteispeliä. Esitys ei tappiosta huolimatta ollut Thievesin osalta huonoimmasta päästä, mutta vielä on todella pitkä matka sille tasolle, jolla se viime kauden päätti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
The Prince finessing for the 5 piece

Guerrillasin ensimmäinen Stage oli surkea, joten pakkaa sekoitettiin isolla kädellä. Ainoastaan offseasonilla Atlanta FaZesta hankittu Arcitys sai jäädä ja muut laitettiin Challengerseihin pelaamaan. LA Guerrillas Academyssä kauden aloittaneet JoeDeceives, Exceed ja Assault täydentävät nyt nelikon. Kolmikko loisti kauden alussa Challengerseissa ja myös laittoi kovia näyttöjä pöytään Pro-Am turnauksessa, joten odotukset on korkealla.

Thieves on tällä hetkellä lähempänä sitä tasoa, jolla se vietti suuren osan edellisestä kaudesta. Vedonlyöntimarkkina ei aivan riittävästi Guerrillasia arvosta, joten Uhmapelaajien vedot lähtee altavastaajan suuntaan. Lapulle otetaan +1,5 kartan tasoitus, jolle on tarjolla 1,95 kerroin. Uudella rosterilla respawnien, eli hardpointin ja controllin voidaan odottaa nousevan Guerrillasin vahvuudeksi ja siispä myös Guerrillasin menestystä esimerkiksi ensimmäiseen karttaan(hardpoint) kannattaa harkita.