CoD su 15.01. klo 02:30

Los Angeles Thieves - New York Subliners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valta on vaihtunut! Pystyykö Major-voittaja vakiinnuttamaan paikkansa huipulla?

Tulevana yönä on erittäin tasokas matsi luvassa, kun viime kauden päätteeksi sarjan parhaaksi joukkueeksi noussut Los Angeles Thieves kohtaa ensimmäisen Majorin voittaneet New York Sublinersin. Puhtaasti viime kauden tulosten puitteissa Thieves lähti kauteen aivan kärkikorin joukkueena, mutta ensimmäisen Stagen aikana Subliners kiilasi vauhdilla ohi.

Thievesin otteet on ollut aikalailla keskitasoa, mikä on tietyllä tapaa pettymys, sillä joukkue lopetti edellisen kauden jopa melko selvästi sarjan parhaana joukkueena. Myös viime kaudella Thievesillä oli ongelmia murtautua huipulle ennen kuin vasta aivan lopussa, joten vielä ei kannata liikaa huolestua. Positiivista on, että varsinaisesti yhtään selvästi heikkoa pelimuotoa Thievesiltä ei löydy, mutta toisaalta mikään ei myöskään ole syömähampaaksi noussut.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

ThievesCoDMuse

@ThievesCoDMuse_
Can Engagements win Championships?

The LA Thieves are amongst the top of the CDL in respawn engagement numbers.

- 177.4 HP Engagements per 10M (1st)
- 146.4 CNTRL Engagements per 10M (2nd)

Should they keep up this pace or slow it down?

#LAThieves #CDL2023

Subliners lähti kauteen maltillisin odotuksin. Ensimmäiset pari matsia oli hieman hakemista, mutta sen jälkeen taso nousi valtavasti ja lopulta se kruunattiin ensimmäisen Majorin mestariksi. Heikkoja lenkkejä ei ole ja kaikki pelimuodot toimii. KiSMETiä harvemmin nostetaan esille kun puhutaan supertähdistä, mutta hän oli jo viime kaudella joukkueelleen äärimmäisen arvokas pelaaja ja nyt myös ensimmäisen Majorin päätteeksi hänet palkittiin oikeutetusti MVP palkinnolla. Hydra puolestaan on tuttuun tyyliin ollut yksi sarjan tulivoimaisimmista pelaajista.

Call of Duty League

@CODLeague
Your #CDL2023 Major I MVP is @KiSMET6_ 🥇

Osittain on syytä olla varuillaan Sublinersin kanssa, sillä ei olisi ensimmäinen kerta, kun joukkue menettää otteen voitettuaan turnauksen. Toistaiseksi nähdyillä suorituksilla Subliners on kuitenkin noussut rankingeissa sen verran Thievesin edelle, että 1,75 kertoimella Sublinersin lopullinen voitto kelpaa reilulla panoksella.