CoD ma 10.04. klo 01:00

Los Angeles Thieves - OpTic Texas

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikonloppu huipentuu todelliseen huippuotteluun – OpTicin ja Thievesin välillä on todella pienet marginaalit!

CoDin neljännen Majorin karsintojen toinen viikonloppu huipentuu todelliseen huippuotteluun, kun Los Angeles Thieves kohtaa OpTic Texasin. Kumpikaan joukkueista ei ole tällä kaudella aivan sarjan kärkeen onnistunut nousemaan, mutta molemmat ovat aivan kärjen takana. Luvassa on todella laadukas matsi eikä yllättäisi mikäli ratkaisua haettaisiin pitkän kaavan kautta.

Thieves on ajautunut samaan asemaan kuin viime kaudella. Se on jatkuvasti todella hyvä ja taistelemassa kärkisijoista, mutta kuitenkaan ykkösjoukkueeksi se ei ole onnistunut nousemaan. Respawnit on loistavalla tasolla, kuten nähtiin edellisenä yönä kun LA Guerrillas jäi tylysti jalkoihin lukemin 3-1. Isoimmat ongelmat on ollut toistaiseksi search and destroyssa, jossa esimerkiksi Guerrillasia vastaan Thieves aloitti todella vahvasti, mutta loppuun asti selkäranka ei kuitenkaan kestänyt.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 4 - Week 2]

@LAGuerrillas 1-3 @LAThieves

The Human Turret 🔫

OpTic on pitkälti samassa asemassa Thievesin kanssa, eli seuraava tavoite on nousta Atlanta FaZen ja Toronton Ultran ohi. Rosterimuutokset kauden aikana on ajanut joukkueen välillä melkoiseen vuoristorataan, mutta uusin hankinta Ghosty on vakiinnuttanut paikkansa ja tällä hetkellä OpTic on menossa taas oikeaan suuntaan. Hardpointissa OpTic on ollut suorastaan murhaava viime aikoina ja Uhmapelaajien arvioissa se on noussut jopa kyseisen pelimuodon kärkeen ohi Thievesin ja Toronton. Search and destroy on myös hyvällä tasolla, mutta control vaatii vielä parannusta ja kolmas kartta tuleekin olemaan OpTicille tämän ottelun isoin haaste.

Uhmapelaajien arvioissa hardpointissa ja search and destroyssa OpTic on aavistuksen edellä, kun puolestaan Thieves selvä suosikki controlliin. Lopulta kyseessä on kuitenkin todella tasavahva parivaljakko ja siispä pelivalinnaksi päätyy yli 4,5 karttaa. Mobilebet tarjoaa vedolla 2,44 kertoimen, joka poimitaan hyvillä mielin kokeiluun. Kirjoitushetkellä OpTicilla on vielä yksi matsi luvassa New York Sublinersia vastaan, mutta sen lopputulos tuskin suuremmin tämän ottelun kertoimia heiluttaa.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle LA Thieves – OpTic Texas yli 4,5 karttaa kertoimella 2,44.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,44 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.