ATP la 04.08. klo 04:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Los Cabos ATP: Cameron Norrie-Fabio Fognini | Tiukka taisto luvassa?

Los Cabosin ATP turnauksessa pelataan tulevana yönä välieräottelut, joista toisesta otamme kaksi hyvää kohdetta lapulle. Ottelussa pelaavat vastakkain iso-britannialainen Cameron Norrie (ATP 74) ja italialainen Fabio Fognini (ATP 15).
Norrie on esiintynyt tasoonsa nähden todella vakuuttavasti läpi turnauksen ja voittanut kaikki kolme otteluaan suoraan kahdessa erässä. Ehdottomasti kovin päänahka oli voitto Adrian Mannarinosta joka on tunnettu hyvästä syöttöpelistään. Norrien syöttö on kulkenut erinomaisesti ja palautuspeli on ollut riittävää murtamaan vastuksien syöttövuoroja. Norrie on kovalla alustalla tasaisen varma suorittaja jota ei kannata aliarvioida missään suhteessa.
Fogninin lempialusta ei missään nimessä ole kovakenttä, mutta Los Cabosin kentät ovat normaalia kovakenttää jonkin verran hitaammat, joten Fognini pääsee paljon lähemmäs mukavuusaluettaan kuin kovalla alustalla tavallisesti. Fognini selvitti tiensä välieriin kahdella voitolla itseään selkeästi huonompia pelaajaa, Quentin Halysta ja Yoshihito Nishiokaa vastaan.
Italialaisen peli on syksyn lähestyessä toiminut erinomaisesti, Fognini voitti juuri reilu viikko sitten pelatun Båstadin ATP turnauksen erinomaisen esityksen päätteeksi. Turnaus pelattiin toki Fogninin lempialustalla eli massalla, mutta miestä ei kannata aliarvioida myöskään kovalla. Fogninin syöttö ei ole aivan parhaassa terässä, mutta palautuspeli on loistokasta, mikä onkin miehen ehdoton vahvuus.
Kertoimet on aivan syystä aseteltu melko tasaisesti, ja ottelusta onkin lupa odottaa melko pitkää. Fogninin hyvä pelivire huomioonottaen, myös italialaisen voittoa otetaan lipukkeelle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ