Eurooppa-liiga to 13.10. klo 22:00

Ludogorets - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kauden tärkein ottelu! Tekeekö lupaavasti Eurooppa-liigassa esiintynyt HJK urotekoja Bulgariassa?

Veikkausliigassa mestaruutensa viime viikonloppuna varmistanut HJK ottaa toistamiseen mittaa Ludogoretsista torstaina. Joukkueen viime viikkoinen esitys bulgarialaismiehistöä vastaan oli erinomainen, mutta voitto jäi puuttumaan. Paikkoja Helsingin illassa tuhlailtiin huolella, eikä ainoastaan kotijoukkueen toimesta. Tämän artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat pomminvarmaan pelikohteeseen jättikertoimen 30,00.

HJK:lla on kaikki pelissä torstaina, kun joukkue pelaa kauden tärkeimmässä kamppailussaan Ludogoretsia vastaan. Vierailija on kolmen pisteen päässä bulgarialaismiehistöstä, kun otteluita on jäljellä neljä. Ennakkoon lohkon kolmossijaa pidettiin helsinkiläisten ja razgardilaisten keskinäisenä kamppailuna, jossa pysyäkseen Toni Koskelan miehistö tarvitsee ehdottomasti voiton. Tulevan matsin jälkeen Klubilla on jäljellä kotiottelu AS Romaa vastaan sekä reissu Sevillaan Betisin vieraaksi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Viime viikolla pelikiellossa 1–1-kotitasapelissä Ludogoretsia vastaan ollut Miro Tenho vapautuu HJK:n puolustukseen pelikiellosta. Todennäköisesti kapteeni palaa tutulle paikalleen kolmen topparin linjan keskustaan ja vaihdon puolelle pudonnee Matti Peltola. Etenkin Klubin ainokaisen viikko sitten upealla puskulla viimeistellyt Perparim Hetemaj oli valovoimainen ilmestys hyökkäävämmässä roolissa ja olisi yllätys, jos Koskela lähtisi sorkkimaan viime viikolla mainiosti toiminutta sapluunaa. Puolustusta lukuun ottamatta helsinkiläisvierailija jatkanee samalla kokoonpanolla.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Razgrad! 🫡

33 000 asukkaan kaupungin hotelli on arkkitehtuuriltaan sosialistisen brutalistinen, mutta sisätiloissa hohkaa 👍🏻

Eivätkä ihan ensimmäistä europorukkaa täällä isännöi 😎

#HJK #UELfi #UEL

Edellisessä keskinäisessä matsissa maaleja olisi voinut tulla selvästi enemmän. HJK:lla oli erityisesti ottelun toisella jaksolla useita huippupaikkoja, kuten Anthony Olusanyan niukasti ohi suuntautunut laukaus loistotontilta ja Bojan Radulovicin läpiajo. Toki jo ennen ainokaista maalia avauspuoliajalla nähtiin esimerkiksi Hetemaj varmassa maalipaikassa, mutta Malik blokkasi epäonnisesti kauden parhaan ottelunsa pelanneen konkarin laukauksen. Toki HJK:n todella hyökkäävän ja eteenpäin pyrkivän taktiikan myötä paikkoja avautui myös toisessa päädyssä, mutta Conor Hazard piti huipputorjunnoillaan tasanumerot taulussa.

Jos kamppailu noudattelee vähääkään viime viikolta tuttua rakennetta, kuten saattaisi ehkä kuvitella, on tiedossa maalipaikkoja pursuava laatukamppailu. Betsivalintana yli 2,5 maalia -kohteen kerroin houkuttelee luokseen astetta isommallakin panostuksella. Tsekkaa myös alta megaluokan jättikerrointarjous!

Erikoistarjous: HJK +4 -kohteelle jättikerroin 30,00!

Mobilebet tarjoaa huippuluokan edun – katso alta ohjeet, kuinka saat kertoimen 30,00 “Kolmisuuntainen tasoitus – HJK +4” -kohteelle. Kohde osuu käytännössä 99 kertaa sadasta eli pomminvarmasti. Maksimipanostus on 1€, jolla saat lunastettua itsellesi täysin kierrätysvapaan 30€ arvoisen ilmaisvedon. Käytännössä ilmaista rahaa on jaossa, joten betsihousut jalkaan!

Näin saat HJK:n neljän maalin tasoitukselle kertoimen 30.00

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Talleta pikana ja avaat samalla pelitilin
3. Lisää HJK +4 maalia pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 1.01) ja panosta 1€.
4. Jos matsi päättyy kotivoittoon korkeintaan kolmella maalilla, tasuriin tai vierasvoittoon tilillesi lisätään 30 euron veto!

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Jos HJK ei häviä yli 3:lla maalilla, 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei kierrätysvaatimusta.