la 17.02. klo 17:00

Lukko - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Satakunnan derby ei petä! Onko Ässien tehoton hyökkäys vastaus Lukon ongelmiin?

Lauantaina Raumalla on luvassa kuumaakin kuumempi Satakunnan derby, kun Lukko saa vieraakseen Ässät. Tämän kaksikon välillä viihdyttävä ja tunteikas matsia on taattu ja sen lisäksi runkosarjan loppusuoralla panokset on suuret. Joukkueet kohtasi tammikuun lopulla peräkkäisinä päivinä – ensin Lukko voitti oman kotiottelunsa lukemin 3-0, mutta perään Ässät piti pisteet porissa lukemin 2-1.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lukko löytyy kahdeksannelta sijalta tasapisteissä yhden ottelun vähemmän pelanneen KalPan kanssa. Lukko ja KalPa ottivat keskiviikkona yhteen Kuopiossa eikä Lukko pystynyt nappaamaan yhtään pistettä matkaan. Edelleen isännillä on mahdollisuus nousta jopa kuuden parhaan joukkoon, mutta tällä hetkellä oma pääty vuotaa pahasti. Viimeisten viiden ottelun aikana omissa on kolissut peräti 20 kertaa eikä vastustajat ole edes olleet sarjan eliittiä.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🔥 HUOMINEN SATAKUNNAN DERBY ON LOPPUUNMYYTY 🔥

#Lukko #Liiga

Ässät puolestaan pyrkii pitämään kynsin ja hampain kiinni paikasta kymmenen parhaan joukossa ja torstain voitto HPK:sta helpotti hieman tilannetta. Sitä ennen Ässät kuitenkin sai SaiPalta vain yhden pisteen ja viime aikoina kovia joukkueita vastaan onnistumiset on jääneet vähiin. Hyökkääjä Lenni Hämeenaho sai HPK:ta vastaan jo pidempään kestäneen kuivan jakson poikki iskemällä kauden 12. osuman, joka edelleen riittää sisäisen maalipörssin kärkisijalle.

Porin Ässät

@PorinAssat
Proffa ➡ Lenni ➡ 🚨🎯

đź“ş @MTVUrheilu

#Ässät #Liiga

Porin Ässät

@PorinAssat
🚨LENNI ISKEE!!!

Ässät 3-0 johtoon ajassa 26:58

Upean esityön maaliin tarjoaa Proffa Järvinen!

#Ässät #Liiga

Lataus tulee olemaan varmasti tapissa ja joukkueiden aikaisempia kohtaamisia peilaten tälläkin kerralla odotuksissa on tasainen sekä vähämaalinen taisto. Tämän kauden viidessä kohtaamisessa on päästy parhaimmillaan kolmeen täysosumaan. Lisäksi Lukolla on hyvä mahdollisuus saada taas oma pääty paremmin tukittua, sillä Ässien vahvuudet ei ole maalinteossa. Lapulle isketään alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Lukko – Ässät alle 4,5 maalia(60min) 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.