Liiga la 21.01. klo 17:00

Lukko - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Satakunnan derbyssä selvät sävelet! Lukko ei ole kotiyleisön edessä hävinnyt ikuisuuksiin – Ă„ssien tehottomuus vieraissa ei lupaa hyvää!

Lauantaina on luvassa kuumaakin kuumempi Satakunnan derby, kun Ässät matkaa Lukon vieraaksi Raumalle. Joukkueet ovat kohdanneet kuluneella kaudella jo kolmesti – voitoista kaksi on mennyt Lukon suuntaan, mutta kaksi viimeisintä kohtaamista on ratkottu varsinaisen peliajan jälkeen. Vaikka Ässät on toistaiseksi pystynyt haastamaan Lukkoa kelvollisesti, olisi tästä ottelusta jo yksi piste odotettua enemmän.

Molemmat joukkueet aloitti viikon keskiviikkona ja pelasi toisen ottelun perjantaina. Lukko kaatoi ensin Pelicansin ja perään JYPin – molemmat lukemin 2-1. Ässät puolestaan nappasi rutiinivoiton SaiPasta ja perjantaina irtosi kolmas peräkkäinen voitto, kun huippuvireinen Tappara kaatui lukemin 4-2. Molemmat joukkueet päätti satsata tähän otteluun, sillä perjantaina maaleilla oli Samuel Jukuri ja Rasmus Korhonen, eli ilman suurempia yllätyksiä ykkösvahdit Artjom Zagidulin ja Niklas Rubin ovat lauantaina askissa.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚧 Kauden parhaita maalinsuulla tähän mennessä. 🤝

Kuka on ollut kauden vakuuttavin veskari? 🧱

đź”’ Maalivahtien suorituksissa mukana @iLOQ_official!

#Liiga #iLOQ

Lukon menestyksen takeena on ollut aivan jäätävän kova rummutus kotiyleisön edessä. Se on poistunut viimeisistä 10 kotiottelusta jokaisella kerralla voittajana ja koko kauden aikana 22 ottelua kotona on tuonut 52 pistettä maalieron ollessa hurja 69-31. Tähän kun lisätään Ässien heikko vierasmenestys, ei patapaidoille voi kovinkaan ruusuista iltaa luvata. Ässät on 20 pelaamassaan vierasottelussa tehnyt vain 30 maalia, mikä on sarjan heikoin lukema.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Kymmenen perättäistä kotivoittoa on kova saavutus 🔥

Siihen emme kuitenkaan tyydy – varsinkaan, kun seuraavaksi kotikaukalossa kohdataan Ässät.

Voitetaan yhdestoista putkeen yhdessä lauantaina 💪👏

Liput ⬇️
ticketmaster.fi/event/lukko-as…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Ässät on viime aikoina osoittanut, että se ei mikään heittopussi ole. Perustasoero joukkueiden välillä on kuitenkin niin suuri, että kotona Lukko ansaitsee todella suuren suosikin aseman ja myös Uhmapelaajien betsit lähtee isäntien suuntaan -1,5 tasoituksella. Ässät tuskin onnistuu vieraissa ottelua hallitsemaan ja todennäköisesti se joutuu pitkälti roikkumaan pelissä mukana – toivon mukaan Lukon painostus tuottaa lopulta tulosta.