pe 26.01. klo 18:30

Lukko - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikonloppuna herkutellaan Satakunnan derbyllä – tunnetta ja viihdettä on varmasti luvassa, mutta ei välttämättä maalijuhlien muodossa!

Viikonloppuna Satakunnan derbystä päästään nauttimaan kahteen otteeseen, kun ensi kiekkoillaan perjantaina Raumalla ja lauantaina matka käy kohti Poria. Vahvempana joukkueena ja kotiedun turvin Lukko lähtee matsiin kiistatta suosikkina, mutta viime aikoina isäntien taso on heitellyt runsaasti. Kannattaa varautua vähämaaliseen ja tasaväkiseen taistoon.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Suoraa pudotuspelipaikkaa havitteleva Lukko on tarjonnut viime aikoina jos jonkinlaista esitystä. Ensin neljän ottelun otannalla irtosi todella kovia pisteitä Kärpistä, Tapparasta, Ilveksestä sekä Sveitsiläisestä Servettestä. Heti perään CHL:n toinen osa Servetteä vastaan sekä seuraavat pelit Jukureita ja TPS:ää vastaan meni pahasti penkin alle. Keskiviikkona Lukko puolestaan haki Helsingistä kaksi pinnaa, joten ehkäpä isännät pääsee nopeasti takaisin raiteille.

Liiga

@smliiga
🚨 Steven Jandric esittelee pehmeitä käsiään! 👏

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Lukko

Ässät on Lukkoa kaksi pistettä perässä – säälipleijareista pitäisi irrota paikka, mutta kuuden parhaan joukkoon pääseminen voi olla kuitenkin liian suuri haaste. Ässät aloitti viikon isolla voitolla, kun hurjassa iskussa ollut Pelicans kaatui tiukan taiston päätteeksi lukemin 2-1. Maalinteko on ollut Ässille suuri kompastuskivi läpi kauden, mutta hiljattain se on saanut hieman onnistumisia myös tulostaululla. TPS:ää, Sportia ja HIFK:ta vastaan Ässät iski yhteensä peräti 13 maalia, mikä on ollut patapaidoille todella harvinaista herkkua.

Lukon ailahtelut ja Ässien parantunut maalivire voisi enteillä avoimempaa hurlumhei-kiekkoa, mutta siihen ei kuitenkaan Uhmapelaajat usko ja vetovalinnaksi lähdetään hakemaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Varsinkin Ässiltä vahvuudet löytyy omasta päädystä ja tämän kaksikon välillä on totuttu taistelemaan vähämaalisissa merkeissä jo iät ja ajat. Tällä kaudella joukkueet on kohdannut kolmesti ja parhaimmillaan päästiin kolmeen maaliin.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Lukko-Ässät alle 4,5 maalia(60min) kertoimella 1,85.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.