Liiga la 04.03. klo 17:00

Lukko - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukko piiputtaa kauden tärkeimmillä hetkillä! Piileekö Satakunnan derbyssä lauantain rahasampo?

Lukko oli perjantaina askissa ja jäi Ilveksen jyrän alle tylysti maalein 4–1. Patamiehistö on puolestaan saanut mukavasti huilia, sillä se pelasi viimeksi keskiviikkona. Satakunnan paikallistaistelut ovat olleet kuluvalla kaudella äärimmäisen tasaisia vääntöjä ja peräti neljästi peräkkäin niissä on haettu ratkaisua varsinaisen peliajan jälkeen. Sarjakärjestä pudonneen isännän otteet eivät pudotuspelien kynnyksellä vakuuta. Onko lauantaina luvassa rahakas yllätys?

Tällä hetkellä Lukko kyntää syvissä vesissä. Käytännössä joukkue on pelannut kauden tärkeimmillä hetkillä koko sesongin heikoimpia otteluitaan. Kuuden matsin otannalla ainoat voitot ovat tulleet hikisesti jatkoilla tyhjennysmyyntijoukkueita Sportia ja SaiPaa vastaan. Vaasassa joukkue kärsi viime viikon perjantaina jopa pistemenetyksen voittaessaan vasta jatkoajalla, eikä sellainen järin kaukana ollut hikisessä 1–0-numeroin idän sputnikeja vastaan viikko sitten päättyneessä kotimatsissa. Helmikuun puolivälin tienoilta alkaen sekä Lukko, Tappara, HPK että viimeisimpänä Ilves ovat pyyhkineet raumalaisilla lattiaa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kaksi välipäivää saattavat tulevassa kamppailussa nousta kovaan arvoon. Ässät on laittanut viimeisimmissä keskinäisissä otteluissa loistavasti kampoihin Lukolle, mistä osoituksena ovat kolme pistettä tämän vuoden puolella pelatuissa kahdessa Satakunnan derbyssä. Patalauman itseluottamus on pakostakin korkealla – joukkue nappasi edellisessä matsissaan keskiviikkona upeasti taisteluvoiton nousten kahdesti maalin takaa-ajoasemasta rinnalle ja lopussa Derek Barachin ylivoimamaalilla voittoon.

Porin Ässät

@PorinAssat
Ässillä on huomenna mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka Satakunnan derbyssä!

#Lukko - #Ässät klo 17:00

(Ottelu on loppuunmyyty.)

Karrin haastattelu:
👉youtube.com/watch?v=P4lNCG…

#Liiga

Lukko yllätti eilen kokoonpanollaan jälleen negatiivisesti, kuten viime viikkoina on muodostunut tavaksi. Joukkue ei saanut parsittua edes neljää täyttä kentällistä kehiin. Oletettavasti ainakin Kalle Ervasti sekä hyökkääjät Antti Saarela, Sebastian Repo ja Gabriel Fontaine ovat telakalla myös lauantaina. Ässien ainoa poissaolija on pitkäaikaisloukkaantunut Niklas Appelgren, joten joka kaistalta tuntuu puskevan etuja vieaiden laariin. Itse asiassa ne eivät lopu edes tähän!

Ässien kerroin itsessään on melkoinen lahja. Edukasta kerrointa ei ikinä kannata jättää roikkumaan ja nyt sellainen todella on tarjolla. Hoida homma kotiin marssimalla William Hillille tästä! Avaamalla pelitilin saat käyttöösi ensiluokkaiset edut, jotka ovat tarjolla kaikille uusille asiakkaille. Onko Ässät lauantain kovin pankki? Uhmapelaajien mielestä on!