Liiga ke 22.03. klo 18:30

Lukko - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukko lukossa! Onko HIFK kryptoniittia raumalaisille myös kolmannessa koitoksessa?

Lukko hyytyi tosipelien kynnyksellä pahemman kerran ja sama meininki on saanut jatkoa pudotuspelien alkajaisiksi. Keskiviikkona raumalaisilla on viimeinen mahdollisuus ryhdistäytyä, mikä tosin vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiselle. HIFK:lla on ollut ensimmäisissä matseissa paketti paljon paremmin kasassa ja se on napsinut ansaitut voitot.

Raumalaisten tappioputki on jo peräti kuuden ottelun mittainen. Edellisen kerran joukkue on tehnyt kaksi maalia ottelussa helmikuun lopussa, kun se pelasi Sportia vastaan. Koko maaliskuun ajan on tullut kovaa käkättimeen ja nimenomaan maalinteko on sakannut. Löytyykö ratkaisevan kokoiseksi paisuneeseen ongelmaan lääkettä Äijänsuon keskiviikkoillassa?

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ei paljoa auta, vaikka Artjom Zagidulin kuinka seisoisi ottelusta toiseen päällään. Maalit ratkaisevat ja kahdessa ensimmäisessä ottelussa HIFK on ollut valttia yhteisnumeroin 5–1. Helsinkiläisillä on jälleen kerran askissa lähes paras mahdollinen kokoonpano. Ilari Melartin sikailu edellisessä ottelussa oli pääkaupunkilaisten kannalta muuten mukavasti alkaneessa ottelusarjassa ikävä sivujuonne ja puolustaja saa teostaan maksaa pelikiellon muodossa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Raumalle, mars. Osa 3 huomenna keskiviikkona. #HIFK #Liiga

Tällä hetkellä Lukon tehokkuus hyökkäyspäässä on lähellä nollaa ja tehokalusto vaeltelee pahasti varjojen mailla. Käynnissä olevan kuuden ottelun tappioputken aikana raumalaiset ovat osuneet vastustajien tolppien väliin ainoastaan viidesti. Ainoastaan kolme maalia on syntynyt hyökkääjien lavoista ja terävimmällä kärjellä on ollut sitäkin hiljaisempaa. Kokoonpanosta putosi toiseen osaotteluun merkittävässä roolissa läpi kauden nähty Samuli Piipponen. Lukko-puolustaja on Melartin tavoin pelikiellossa myös kolmannessa matsissa.

Lukon kelkan kääntymiseen on tällä hetkellä vaikeaa uskoa. HIFK on nostanut tasoaan räjähdysmäisesti kohti kevättä ja juuri tällä hetkellä se vaikuttaa kovimmalta haastajaosaston ryhmältä mestaruustaistelua ajatellen. Roope Taponen on ollut vieraiden maalilla erinomaisessa iskussa ja Lukon töhöilyn jatkuessa seuraava nollapeli saattaa olla tosiasia. Pelivalinnaksi maistuu lopullinen vierasvoitto, jolle tarjotaan hämmentävän laadukas kerroin.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – HIFK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – HIFK” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.