ke 28.02. klo 18:30

Lukko - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukolle rutiinivoitto tarjolla – onko HPK:n tämän kauden voittokiintiö jo täynnä?

Keskiviikkona surullista kevättä pelaava HPK matkaa Raumalle Lukon vieraaksi. Vaikka Lukko ei aivan Liigan eliittiä ole, lähtee se tähän kamppailuun jättimäisenä suosikkina. HPK:n taso on mitä on ja sen lisäksi Lukko tarvitsee vielä pisteitä, joten luvassa voi olla hyvinkin yksipuolinen taisto. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kuun alkupuolella Lukon hakiessa komean vierasvoiton lukemin 1-5.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lukolle tuleva matsi on hyvää lämmittelyä, sillä viikonloppuna edessä on kovat matsit KalPaa sekä Pelicansia vastaan. Isäntien vire on viime aikoina ollut varsin kelvollinen, mutta yksittäisiä ohipelejä on mahtunut mukaan ja niistä viimeisin nähtiin Lappeenrannassa, kun SaiPan vieraana oli tyytyminen yhteen pisteeseen. Kyseisen tappion jäljiltä kaukaloon sopii odottaa erittäin nälkäistä ja hyvin valmistautunutta joukkuetta, sillä kahteen samanlaiseen pettymykseen ei ole varaa.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Lopputulos Lappeenrannasta.

#Lukko #Liiga

HPK:n tilanne ei ole pahemmin muuttunut siitä kun edellisen kerran päästiin vieraita vastaan betsit iskemään – joukkue on huono ja siltä se myös näyttää. HPK on viimeisistä 16 ottelusta napannut vain yhden kahden pisteen arvoisen voiton. Itseluottamus on maassa ja materiaali on myös sen verran heikko, että tappioputki voi yltää jopa aivan runkosarjan päätyyn saakka. Viime viikolla HPK piti tulokset tasaisina Kärppiä ja Pelicansia vastaan, mutta siitä huolimatta tappiot tuli yhteismaalein 1-4.

Tässä ottelussa jo valmiiksi valtavan tasoeron lisäksi motivaatioetu on luonnollisesti Lukolla, sillä erot alaspäin on yhä pienet ja myös paikka kuuden parhaan joukossa on mahdollinen. HPK:n kohdalla paineettomasti pelaaminen ei ole tuonut toivotunlaista vapautta, vaan lähinnä perään jäädessä lukemat on revennyt. Pelivalinnaksi otetaan rohkeasti Lukon voittoa vähintään kolmen maalin erolla(-2,5).

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Tasoitus – Lukko -2,5 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.