Liiga ti 15.03. klo 18:30

Lukko - HPK

Jääkö Lukko kokonaan rannalle pleijareista? Katastrofi voidaan vielä estää, mutta marginaalit ovat pieniä

Lukolla on kuumat paikat, kun se kohtaa HPK:n, sillä joukkue on pullahtanut kokonaan ulos pudotuspelijunasta surkeiden esitystensä vuoksi. Sairastilanne näyttää kuitenkin nyt parantuneen huomattavasti ja esimerkiksi molemmat maalivahdit ovat pelikunnossa. HPK on kuitenkin haastaja, jota ei missään tapauksessa voi sivuuttaa noin vain pistetaistelusta – ei edes Äijänsuolla.

Artjom Zagidulin sekä Lassi Lehtinen puuttuivat hyvän tovin Lukon maalilta, kun vedeltiin kauden tähän saakka täreimpiä otteluita. Lukko ei kaatunut Samuel Jukurin heikkoihin otteisiin, mutta välillä se olisi voinut hyödyntää Liiga-tason tasaista ja varmaa torjujaa, kuten jompaa kumpaa ensin mainituista. Nyt joukkueen pelaajatilanne on kuitenkin parempi, sillä kärkipelaajia ei enää pitäisi olla kovinkaan paljoa – lauantain kamppailussa Linus Nyman ja Miska Kukkonen palasivat maalivahtikaksikon lisäksi viikonloppuna kokoonpanoon. Anrei Hakulinen puolestaan palaa HPK:ta vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kaikesta huolimatta Lukko hävisi jälleen viikonloppuna, eivätkä venäläismaalivahdin lukuisat torjunnatkaan riittäneet voittoon. Tulevassa kamppailussa tiivistä ja taisteluhenkistä Pallokerhoa vastaan Samuli Piipponen, Vili Laitinen sekä Ondrej Slovacek ovat edelleenkin sivussa. Vieraiden pelaajatilanne on parempi, vaikka maalivahti Daniel Lebedeff puuttuukin yhä. Eetu Laurikainen on ollut viime aikoina loistava HPK-maalilla.

Tulevassa ottelussa molemmilla on hurjan kovat panokset. Lukon on pakko voittaa, sillä se on pudonnut jo alemman pudotuspeliviivan alapuolelle, eikä hallitseva mestari todellakaan halua jäädä ulos kevään kekkereistä. Toisaalta hämeenlinnalaisilla on yhä työtä suoran pudotuspelipaikkansa säilyttämiseksi ja mahdollisuudet jopa neljän joukkoon eli kotietuun. Pelivalinnaksi haetaan, että maaleja nähdään edelleen ainoastaan muutama – betsataan ”ottelussa alle 4,5 maalia” kohdetta lopullisena eli jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien. Molemmissa päissä on loistavat maalivahdit, eikä hurja panosten taso voi olla näkymättä.

10 euroa pelirahaa