Liiga to 24.03. klo 18:30

Lukko - HPK

Lukko saa pudotuspeliavauksessa lähes parhaan miehistön askiin! Toipuuko HPK järisyttävästä pettymyksestä?

Lukon runkosarja päättyi kehnoilla esityksillä, mutta HPK oli vielä surkeampi. Vierailijalla on käynnissä neljän kamppailun tappioputki, joka sisältää esimerkiksi tappion SaiPalle. Hämeenlinnalaiset menettivät suoran pudotuspelipaikkansa viime hetken tötöilyn seurauksena. Niin sanotut säälikierrokset eivät tälläkään kaudella sitä perinteisintä pudotuspelimallia noudattele, mikä vaikuttaa myös betseihin.

Lukko sai runkosarjan lopussa lähes kaikki pelaajansa takaisin sairastuvalta. Ainoastaan Ondrej Slovacek on edelleen sivussa, mutta tämäkin on palannut harjoitusvahvuuteen. Vaikka joukkueelle tuli alkuviikolla pari tappiota, kairasi se Tapparaa vastaan viime lauantaina tärkeän pisteen kotiluolassaan. HPK:n runkosarja päättyi surkeaan neljän ottelun tappioputkeen, jonka aikana erityisesti sen tehokalusto vaelteli varjojen mailla – edes sarjajumboa SaiPaa vastaan Kerho ei saanut viimeisteltyä kuin yhden osuman kotonaan ja hävisi lopulta maalein 1–2.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pelaajatilanteen osalta hämeenlinnalaisten leirissä on niin ikään enemmän kysymysmerkkejä. Viimeisellä runkosarjakierroksella esimerkiksi puolustajat Mario Grman ja Arto Laatikainen sekä hyökkääjät Sean Collins, Patrick Harper ja Markus Nenonen olivat sivussa kokoonpanosta. Kaikissa ei välttämättä ole kysymys loukkaantumisesta, mutta eron suhteessa vastustajaan on silti oltava merkittävä.

Tällä kaudella ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pelataan kaksi ottelua, jotka voivat päättyä tasan. Maalieron sijasta lasketaan kuitenkin otteluvoittoja. Jos molemmat ottelut päättyisivät tasatuloksiin, etenee ottelusarja 0–0-tilanteessa jatko-otteluun, joka puolestaan mukailee perinteistä pudotuspelijatkoaikaa. Yksi jatkoaikamaali ratkaisee myös, jos molemmat voittavat yhden ottelun. Osa vedonvälittäjistä tarjoaa edelleen lopullinen voittaja -kohteita, eikä tähän miinaan kannata astua.

Koska matsi on ennakkoon pienten marginaalien kamppailu, betsi Lukolle heitetään tasapeli ei vetoa -markkinassa. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran maaliskuun puolivälissä nimenomaan Äijänsuolla, missä isäntä vei kamppailun 4–2-numeroin hämeenlinnalaisten tuhlailtua maalipaikkoja viimeisiltä kierroksilta tuttuun tyyliin. Lukko niistää avauskohtaamisessa pisteet kotiedun ja paremman pelaajatilanteen turvin – hetki sitten HPK:ta vastaan tulleesta hyvästä kokemuksesta ei myöskään ole haittaa.

10 euroa pelirahaa