Liiga pe 27.01. klo 18:30

Lukko - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK:n tulikuuma torjuja kiinnostava seurattava Raumalla! Kaataako tuleva Lukko-vahti ensi kauden joukkueensa?

HPK on ollut Lukolle todella vaikea vastustaja tällä kaudella eikä sarjakärki ole parhaassa mahdollisessa vedossa. Parissa edellisessä kamppailussa on tullut niukasti takkiin Ässiä vastaan kotona ja Kärppiä vastaan vieraissa. Ottelun merkitys on HPK:lle todella suuri, sillä se taistelee kahdesta kolmeen matsia kovimpia kilpakumppaneitaan enemmän pelanneena. Onko pudotuspelipaikka vielä otettavissa?

Viime aikoina HPK on pelannut melkoista prosenttilätkää ja Lukkoa vastaan joukkueen on myös otettava aloitteita, jos se mielii pisteitä tai edes pisteen Hämeenlinnaan viedä. Toki samaan hengenvetoon voi todeta, että Jarno Pikkaraisen miehistö on aiemmin kuluvalla kaudella onnistunut sarjakärkeä vastaan erinomaisesti. Edellinen keskinäinen kamppailu joulukuussa päättyi hämeenlinnalaisten 4–0-kotivoittoon ja joukkue haki pitkän kaavan kautta lisäpisteen myös edellisellä Rauman vierailullaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lukolla on ollut viime aikoina todella tukkoista. Ratkaisijoita ei tunnu löytyvän, kuten parhaimmillaan tällä kaudella. Esimerkiksi supervireessä syksyllä viilettänyt Anrei Hakulinen on viime aikoina vaellellut enemmän tai vähemmän varjojen mailla ja kovalla kohinalla Liigaan palannut Josh Kestner on ollut iso floppi Lukossa läpi kauden. Edellisellä Suomen visiitillä TPS:ssä syntyi 24 runkosarjamaalia, mutta kuluvalla kaudella niitä on tullut vaivaiset seitsemän, vaikka pelattuja otteluita yhdysvaltalaisella on jo 36.

HPK-maalivahti Daniel Lebedeff on ollut huimassa vireessä palattuaan Kerhon maalille loukkaantumisensa jälkeen tammikuun alussa. Sami Rajaniemestä on tullut kakkosmaalivahti ja Lebedeffin otteiden jatkuessa tällaisina asetelma säilyy. Lisämielenkiintoa perjantaille tuo yleinen tieto siitä, että Kerho-vahti on ensi kaudella Lukon pelaaja.

Löytääkö raumalaisjoukkueen valmennus lääkkeitä, joilla aktiivinen paine puree suoraviivaista avauspelaamista suosivaan HPK:n alakertaan? Aiemmin Kerho on ollut Marko Virtasen miehistölle kryptoniittia. Betsivalinnaksi maistuu HPK:n lopullinen voitto maltillisella panostuksella – ottelu on vieraille äärimmäisen tärkeä pudotuspelitaistelun kannalta.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – HPK), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – HPK” 25€ panoksella ja voit voittaa 66€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.