Liiga pe 02.12. klo 18:30

Lukko - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh mikä matsi! Tällaista herkkua ei ole joka päivä tarjolla – tsekkaa peli-idea ja nauti laatulätkästä!

Perjantaina on sen tason matsi tarjolla että oksat pois! Raumalla sarjassa toisena oleva Lukko isännöi fantastisessa vireessä olevaa sarjakärki Ilvestä. Lukolla on otteluun lähdettäessä selvä lepoetu ja siispä se nousee kotiyleisön edessä jopa varsin selväksi suosikiksi. Vieraat on ollut selvästi sarjan tulivoimaisin joukkue, kun puolestaan Lukko on päästänyt sarjassa vähiten maaleja – lähtökohdat ei siis voisi olla herkullisemmat.

Lukko hamuaa paikkaa takaisin sarjakärkeen, mutta viimeaikainen tulosvire ei ole aivan parhaasta päästä, sillä se on hävinnyt viimeisistä viidestä ottelusta peräti kolme. Toki pienen marginaalin matseja kaikki ja lisäksi vastustajina on ollut Tappara, Kärpät ja HIFK – ei siis mitään rupusakkeja. Isäntien ehdoton valttikortti on ollut rautainen alakerta ja sitä vaaditaan nyt entistäkin enemmän, kun hyökkäyksestä puuttuu esimerkiksi Anrei Hakulisen tasoinen tykki.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Kyllähän tässä jo Sebullekin tulee hymy huuleen – ei tästä viikonloppu paremmaksi muutu! 💪

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Ilves nappasi torstaina jo kahdeksannen peräkkäisen voiton ja tällä hetkellä Antti Pennasen miehistö tekee murskaavaa jälkeä. Hyökkäyspäässä Eemeli Suomi ja Joona Ikonen ovat aivan ilmiliekeissä ja Ikonen on tällä hetkellä sekä piste- että myös maalipörssin kärjessä. Kakkosvahti Jakub Malek pelasi HPK:ta vastaan, joten tämä matsi on pedattu loistavasti torjuneelle Marek Langhamerille.

Liiga

@smliiga
🚨 Liigan marraskuun paras maalintekijä oli @ilveshockey:n Joona Ikonen. Laitahyökkääjä teki seitsemässä ottelussaan kahdeksan maalia. 🔥

➡ bit.ly/3gSOesO

#Liiga

Lapulle kelpaa alle 5,0 maalia varsinaisella peliajalla – tasan viidellä panos palautuu. Vaatimustason on pilvissä ja vaikka Ilves on viime aikoina tykittänyt maaleja aivan hävyttömällä tahdilla, tasaa Lukon äärimmäisen vahva alakerta tilannetta. Lisäksi molemmilla on odotettavissa ykkösvahdit tolppien väliin, joten helppoja maaleja ei ole tarjolla. Ilveksen reissu Hämeenlinnaan ei voi olla painamatta jaloissa ja muutenkin se on pelannut kolmesti Lukon edellisen matsin jälkeen – tällainen rasitus voi hidastaa jopa sarjan eniten maaleja tehnyttä hyökkäystä.