Liiga to 30.12. klo 17:00

Lukko - Ilves

Lukon ja Ilveksen välisessä ottelussa ei puutu viihdettä eikä maaleja!

Torstain varmasti yksi viihdyttävimmistä matseista pelataan Raumalla, kun Lukko isännöi kärjen tuntumassa majailevaa Ilvestä. Ilves on läpi kauden ollut hyökkäyksen osalta aivan sarjan parhaimmistoa ja nyt kun isännät on myös saanut maalihanat auki, on ilotulitukselle loistavat edellytykset.

Lukko on suurimmalta osin kautta ollut vain himmeä muisto viime kauden mestarista, mutta vihdoin kone näyttäisi lähteneen käyntiin. Liigassa viimeiset viisi ottelua on tuonut pelkkiä voittoja ja vain yksi piste puuttuu täydestä saaliista. Ennen kaikkea hyökkäys on alkanut saada tehoja irti – viiden voiton ohella maaleja on syntynyt 19. Suunta on siis oikea, mutta nyt sen puolustus joutuu koville.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Ilves on sarjassa toisena kolmen pisteen erolla, mutta kärjessä olevalla HIFK:lla on myös kolme ottelua enemmän pelattuna. Sarjan korkeimman pistekeskiarvon lisäksi Ilves on tehnyt myös eniten maaleja ottelua kohden. Varjopuolena puolustus ei kuulu sarjan parhaimpiin, mutta esimerkiksi viime ottelussa TPS vastaan kolme päästettyä maalia ei pahemmin haitannut, kun Ilves heilutti verkkoja viidesti. Kovan tykityksen taustalta on huomioitava myös se, että ylivoima ei ole vielä edes lähtenyt rullaamaan.

Lukon kelkka näyttäisi vihdoin olevan kääntynyt, mutta nyt se pääsee toden teolla testaamaan parantunutta hyökkäyspeliä, sillä Ilveksen tulitukselle sillä ei välttämättä lääkettä löydy alakerrasta. Ottelusta voidaan odottaa kovan tason lisäksi myös erittäin viihdyttävää eikä kumpikaan joukkueista lähde himmailemaan. Paikkoja on siis tarjolla ja hyökkäysten nykyvireellä maalivahdeille ei välttämättä liikaa mahdollisuuksia jätetä. Pelivalinnan suhteen isketään kiinni overiin, jolle William Hill tarjoaa maistuvaa 2,05 kerrointa.

10 euroa pelirahaa