to 18.01. klo 18:30

Lukko - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Katkerasti ulos eurofinaalista – miten riittää bensa Liigassa?

Lukon tammikuu on suorastaan pakahduttavan kiireinen, mutta suurin kiire loppui tiistaina, kun joukkue putosi kirvelevällä tavalla CHL:n välierissä. Liigassa sekä Lukko että Jukurit näyttävät olevan menossa komeasti jatkopeleihin, ja varsinkin Jukurit on pienen suvannon jälkeen tämän kauden ilmiö Liigassa. Rasitustekijät on yksi tämän ottelun avain vetomielessä – sekä myös henkiset tekijät.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tomi Lämsän suojatit ovat varmasti pettyneitä tiistai-illan karvaan tappion jälkeen, ja tämä pitää nyt vain kääntää voimavaraksi. Lukko ei pelannut huonosti, mutta Geneven paremmuus tuli selkeästi esiin ottelun edetessä. Liigassa Lukko on ruuhkasta huolimatta kolmen ottelun voittoputkessa: Kärpistä otetun suoran voiton lisäksi liigan laadukas tamperelaiskaksikko kaadettiin kahden pisteen arvoisesti.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Lukon CHL-kausi päättyy välieriin.

#Lukko #ChampionsGoBeyond

Jukurit on napsinut viime aikoina komeita päänahkoja: tappion karvasta kalkkia ovat nielleet niin Kärpät, Ilves kuin Tepsikin. Tämä kausi taitaa sementoida Olli Jokisen maineen osaavana valmentajana, ja miehen voisi odottaa matkaavan Mikkelistä kohti suurempia ympyröitä. Jukurit on kyllä mielenkiintoinen joukkue tähän kevääseen: viime kaudella joukkueen leveys ei riittänyt, mutta nyt asiat ovat monessa mielessä paremmin.

Molemmat joukkueet mielletään underiherkiksi tarkan pelin taitajiksi. Ei matalat maalimäärät tässä nyt mikään itsestäänselvyys ole – molemmilla joukkueilla löytyy tehoja, ja jos Lukon energiat ovat vähissä, voi Jukurit varsinkin tehoilla. Matalalla linjalla ja korkealla kertoimella overi on yrittämisen arvoinen.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!