Liiga la 23.10. klo 18:30

Lukko - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalivahtipeli ei vakuuta ja hyökkäykset käy kuumina – paljon maaleja luvassa?

Liigan lauantain ottelukierroksella Lukko pääsee mittaamaan Jukurien pelikunnon. Kumpikin joukkue on tehnyt sekä päästänyt viime aikoina paljon maaleja. Emme olisi yllättyneitä, jos Raumalla nähtäisiinkin lauantai-illan kunniaksi todellinen maali-ilotulitus. Pelivalintamme onkin, että matsissa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-2, 5-1 tai 5-4 loppulukemiin.

Jukurien hyökkäyspeli on viime aikoina saanut ison piristysruiskeen. Pelicansia vastaan joukkue latoi huimat seitsemän maalia. KooKoota vastaan mikkeliläiset jäivät nollille, mutta voittivat laukaukset ylivoimaisesti. Yrittämisen puutteesta maalinteko ei jäänyt kiinni, mutta KooKoo on yksi Liigan parhaista puolustavista joukkueista. Jukurien oma pää on puolestaan vuotanut pahasti. Maalivahti Oskari Salminen oli alkukaudella Mikkelin oma supersankari, mutta sittemmin hänenkin taikansa on himmentynyt. Koko kauden torjuntaprosentti on murheellinen 87,65.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

CHL-tauon jälkeen Lukko on pelannut kaksi ottelua. Kummassakin niistä on mätetty seitsemän maalia. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy hurja määrä maalintekovoimaa, mutta samaan aikaan puolustus on heikentynyt selvästi viime kaudesta. Maalivahti Lassi Lehtinenkin on paljastunut pelkäksi kuolevaiseksi, kun edessä ei häärää Liigan paras puolustuskalusto. Maalivahtilupauksen torjuntaprosentti on ollut 89,80.

Mielestämme maalien odotusarvo on selvästi koholla, kun Lukko kohtaa kotonaan Jukurit. Kertoimissa puolestaan povataan hiljaisempaa iltaa. Kun kerran olemme asiasta eri mieltä, lähdemme liikkeelle yli 5,5 maalin kokonaismäärän pelivalinnalla.