Liiga to 09.03. klo 18:30

Lukko - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurit selkä seinää vasten – toimiiko alavireinen Lukko jälleen pisteautomaattina?

Matsit vähenee ja torstaina Liigassa käydään vain yksi kamppailu, kun sarjassa 12. oleva Jukurit matkaa Lukon vieraaksi. Vierailla ei ole enää varaa pistemenetyksiin ja edellisen viikonlopun voitto JYPiä vastaan antoi vielä oljenkorren nousta mukaan jatkopeleihin. Jukureiden mahdollisuudet jatkoon ei ole kovinkaan korkeat, mutta tässä on loistava paikka iskeä, sillä tosipelien alla Lukon koneisto on yskähdellyt pahemman kerran.

Lukon katseet on varmasti jo osittain tulevissa pudotuspeleissä. Vaikka näillä näkymin tulossa oleva kolmas sija on hyvä saavutus, on Lukko tullut lopulta melko rajua kyytiä pois piikkipaikalta. Mestaruustaistoa ajatellen Lukolla on vielä runsaasti parannettavaa mikäli se mielii esimerkiksi Tapparan tasolle yltää. Edellisistä seitsemästä ottelusta isännät on voittanut vain kaksi ja nekin heittopussien roolia kantavia SaiPaa ja Sportia vastaan tiukin lukemin, joten vire pitäisi löytää takaisin ja nopeasti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Tämä oli iso peli meille. Oli pettymys hävitä" –Shaun Heshka

Lukko–Ässät-otteluraportissa Heshkan videohaastis, illan matsi tiivistettynä, maalikooste & lehdistötilaisuus ⬇️
raumanlukko.fi/otteluraportit…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Jukureiden tilanne näyttää tällä hetkellä siltä, että loppujen lopuksi pyristely ei aivan riitä nappaamaan paikkaa kymmenen parhaan joukosta. Keskiviikon otteluiden jälkeen ollaan tilanteessa, jossa Jukureilla, HPK:lla ja KooKoolla on kaikilla kaksi ottelu jäljellä, mutta Jukureilla on kaksi pistettä muita vähemmän. Vielä kun huomioidaan, että Lukon lisäksi Jukurit kohtaa viimeisellä kierroksella Kärpät, on riittävän pistesaldon kerääminen erittäin hankalaa.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Runkosarjaa jäljellä vain kaksi huippujännittävää matsia, joista panoksia ei puutu! Tänään alkoi matka kohti Raumaa, jossa kamppaillaan huomenna Lukon kanssa!

📝 Otteluennakko 👉 jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga

Jukurit on pakkovoiton edessä ja altavastaajan voittoa Uhmapelaajat myös lähtee maltillisella panoksella kokeilemaan. Vaikka sinänsä paperilla paremmasta joukkueesta ei ole epäselvyyttä, on Lukon otteet ollut menossa väärään suuntaan juuri pudotuspelien alla. Jukurit on onnistunut pariin otteeseen Lukon jo tällä kaudella kaatamaan ja kauden mittaan kurottu ero on viime aikoina kaventunut Lukon vaisujen otteiden myötä.