Liiga ti 27.09. klo 18:30

Lukko - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tipsijoukkueemme on tullut uuteen kauteen satsauksin ja tiukasti – historiatilastot voi heittää romukoppaan!

Lukko ja JYP miehittävät tällä hetkellä Liigan taulukon keskikastia – tosin Lukolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. JYP satsasi tähän kauteen paljon sekä pelaajiston että valmennuksen suhteen, ja odotukset ovat nousussa. Lukko pelaa toista kautta Marko Virtasen alaisuudessa, eikä tämä aikakausi ole ihan pelkää myötämäkeä ollut. Kumpikaan ei aivan huippuliidossa ole vielä ollut, joten tiistai antaa lisää tietoa joukkueiden iskukyvystä.

Lukko pelasi viikonloppuna kaksi tasaista matsia, joista kertyi neljä pistettä. Paremmalla onnella Turusta olisi ollut odotettavissa vielä enemmänkin, mutta tähän oli tyydyttävä. Lukolla on paperilla vahva hyökkäys, mutta tehoja siltä ei ole ainakaan vielä nähty odotusten mukaisesti. Puolustuksesta on erottunut edukseen Thomas Gregoire, mutta isommassa mittakaavassa alakerran kiekollinen osaaminen herättää kysymysmerkkejä.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYĂ– VETO ARGENTIINALLE

JYP:in otteet ovat heitelleet, mutta viikko saatiin päätökseen vakuuttavalla kotivoitolla SaiPasta. Joukkue hakee hieman vielä itseään, mutta se on huomattavasti vahvempi yhdistelmä kuin viime kaudella Liigaa pelannut JYP. Jukka Rautakorven yhdistelmät harvoin jyräävät varhain syksyllä, mutta ehkä Jypillä olisi hieman menestymisen painetta jo nyt. SaiPaa vastaan toimi kyllä oikeastaan ylivoimaa lukuun ottamatta kaikki pelin osa-alueet.

Liiga

@smliiga
🚨 Jyväskylässä maalihanat auki jo alle minuutin pelaamisen jälkeen! Jerry Turkulainen iskee @JYPJyvaskyla:n 1-0-johtoon. 👏

đź“ş: @CMoreSportFi

#Liiga

JYP ei ole Raumalla viime vuosina suuremmin juhlinut. Historiatilastot heitetään kuitenkin nyt romukoppaan, sillä tiukasti pelaavaa Jyppiä vastaan Lukko ei voi olla kertoimien kaltainen suosikki. Siispä Jyppiä vedetään rohkeasti viemään ottelu nimiinsä.