Liiga ke 11.01. klo 18:30

Lukko - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalihanat kiinni! Onnistuuko ilotulituksen HIFK:n vieraana järjestellyt KalPa sarjakärkeä vastaan?

Lukko isännöi keskiviikkona KalPaa, joka on ollut joulun jälkeen erinomaisessa vireessä. Molemmilla pelaajatilanne on kohtalainen ja Nuoret Leijonat ovat palanneet. kkIsäntä on sarjakärjessä ja sen tekeminen erityisesti kotikaukalossa hakee vertaistaan. Toisaalta kuopiolaiset ovat olleet vieraissa tasaisia – Lukko ei varmassti helpolla pääse.

Kotijoukkueella on alla pidempi tauoko otteluista, sillä se pelasi viimeksi edellisen viikon torstaina. Tappara oli kotonaan sarjakärkeä vahvempi maalein 5–2. KalPa kärsi niin ikään tappion edellisessä ottelussaan, vaikka oli lähellä viritellä kauden maasimman nousun oltuaan jo 5–1-tappioasemassa. Matsi päättyi lopulta kuopiolaisten vahvan taistelun jälkeen HIFK:lle numeroin 5–4. Menevätkö tällä kertaa maalihanat kiinni?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin päättyi vuoden 2023 ensimmäinen matsi – ja sehän päättyi sinikeltaisten voitonjuhliin 💙💛

Kuvat: ElonKuvaus

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Liigassa on nähty vuodenvaihteen ja joulun jälkeen yllättävän runsasmaalisia otteluita. Vedonlyöjän ei kuitenkaan kannata mennä lankaan, sillä maalipaikkojen määrä ei ole merkittävästi lisääntynyt tai jarrukiekko poistunut muodista. Esimerkiksi torstaina vastakkain on kaksi huippuorganisoitua ryhmää sarjan parhailla maalivahdeilla Artjom Zagidulinilla sekä Juha Jatkolalla varusteltuina.

Voittajan veikkaaminen Liigassa ei ole tätä nykyä järin helppo tehtävä. Prosentuaalisesti karmea määrä otteluista ratkeaa maalin erolla. Kun katsotaan Lukon ja KalPan osalta viiden matsin otantaaa, on ratkaisua haettu isäntien otteluissa varsinaisen peliajan jälkeen peräti kolmesti ja vierailla kahdesti.

Järkevin pelivalinta keskiviikolle on alle 4,5 maalia (varsinainen peliaika) -kohde, jolla saadaan mukava palautus. Tsekkaa alta ohjeet, pelaa kohdetta ja ota 25€ ilmaisveto kaupan päälle.

Betsaa underia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Totals – alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.