Liiga to 03.02. klo 18:30

Lukko - KalPa

Siivittääkö kotiyleisö Lukon voittoon? KalPa on imuroinut hiljattain lähes tuplasti enemmän kiekkoja omiin!

KalPa voitti edellisessä ottelussaan niukasti Sportin jatkoajalla. Kuopiolaisten tekeminen on ollut viime aikoina enemmän tai vähemmän kaksijakoista, mutta samaa ei täysin voi sanoa Lukosta. Vaikka joukkueen maaginen 12 Liiga-ottelua kestänyt voittoputki päättyi viimeisimmässä taistelussa, mutta nuhaisesta esityksestä huolimatta tulevan vastustajan pitäisi olla sille suupala.

Kymmenen ottelun otannalla KalPa on tehnyt keskimäärin noin maalin vähemmän isäntiin verrattuna. Lukko hävisi tiistaina Jukureille jatkoajalla, mikä päätti joukkueen pitkän voittokulun. Seuraava vierailija ei kuitenkaan ole läheskään yhtä rutinoitunut kuin isäntä. Viiden kamppailun otannalla sarjan kuntoykkönen on päästänyt vain hieman yli yhden maalin per ottelu – KalPan lukema on niin ikään lähes tuplat tähän.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueiden tasoero on tilastollisesti suurimmillaan tasakentällisin, mutta isäntä on loistovireensä aikana parantanut järkälemäisesti myös erikoistilanteissa. Esimerkiksi viiden kamppailun otannalla joukkueen ylivoimapelaaminen on selvästi parempaa kuin aiemmin, mutta alivoimalla tasonnosto on ollut sensaatiomainen. Joukkue ei päästänyt ensimmäistäkään takaiskumaalia vajaalla koko voittokulkunsa aikana, eikä erikoistilanteista onnistunut Jukuritkaan edellisessä ottelussa.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun parhaalla tai lähes parhaalla kokoonpanollaan, joten näiltä osin ainakaan merkittäviä käänteitä ei pitäisi olla tiedossa. Toisaalta molemmilla joukkueilla on myös yhtä pitkä lepotauko alla ennen tulevaa kamppailua tiistain jäljiltä. Uhmapelaajat uskoo, että Lukko palaa voittokantaan rutiininomaisella esityksellä KalPan jäädessä nuolemaan näppejään.

Pelivalinnaksi otetaan isäntien voitto (1X2). Selvästi tehottomampaa vierailijaa vastaan toki voitto nollapelilläkään ei välttämättä olisi huono haistelu. Tällä kertaa mennään kuitenkin matalammalla riskillä ja hurjastellaan hieman enemmän panostuspuolella. Nauti markkinoiden parhaista kertoimista ja kovimmista tarjouksista – lyö betsi sisään avaamalla pelitilitili 22Betille tästä! Lukko toivotti edellisessä ottelussaan kotiyleisön takaisin halliin, mikä piristää tunnelmaa synkän kevään aikana kummasti.

10 euroa pelirahaa