Liiga pe 09.12. klo 18:30

Lukko - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jäävätkö Lukon tehot taas piippuun? Entinen 30 maalin mies surffailee tehottomana kärkivitjassa!

KalPa on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen, mutta sen ei ole syytä painaa päätä pensaaseen. Tämä on joukkueelle vasta kauden ensimmäinen pienimutoinen notkahdus, jota ennen se oli sarjan tasaisin eli löytyi jatkuvasti omilta sijoiltaan tai niiden välittömästä lähimaastosta millä tahansa yli viiden matsin otannalla. Lukko puolestaan pelasi keskiviikkona ja kaapi kotonaan voiton Sportista, mutta terävimmillään se ei tällä hetkellä ole.

Satakunnan paikallistaistelussa Ässille lauantaina yllätystappion kärsinyt Lukko palasi kaukaloon keskiviikkona ja voitti Sportin, jota ei tosin voi pitää yksikään itseään kunnioittava kärkipään seura mittarina eikä minään. KalPa hävisi maanantaina yllättäen KooKoolle vastustajan työnnettyä hämmentävästi lähes jokaisesta maalipaikastaan pikkumustaa verkkoon. Huonoa tuuria oli myös omassa viimeistelyssä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KalPa saattaa olla pienessä tappioputkessa, mutta se ei Uhmapelaajia hätkäytä. Pelillisesti joukkue ei todellakaan ole niin paljoa Lukkoa heikompi kuin kertoimista suoraan saattaisi päätellä. Tommi Miettisen miehistö on viimeistellyt kolmanneksi eniten maaleja Liigassa ja vain yhden osuman Lukkoa vähemmän, mikä on huima suoritus. Missään tapauksessa ylisuoritus se ei ole, sillä joukkue on luonut tasaisesti huippupaikkoja – itse asiassa suhteessa tonttien määrään kuopiolaisten viimeistely on jopa maltillista.

Ja sitten myö männään! ✌️

Viikonloppu vietetään vieraskiertueella, kun perjantaina @TeamRaumanLukko isännöi keltapaitoja ja viikko huipentuu lauantai-iltana Tampereella @Tapparaofficial'n vieraana. 🔥

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Anrei Hakulisen pudottua Lukon uhka hyökkäyspäässä putosi silmissä. Toki Josh Kestner on palannut kehiin, mutta entinen maalikuningas on tällä hetkellä suhteellisen pahasti tuuliajolla. Pelattuja otteluita kaudella 2020–2021 TPS:ssä 30 maalia tuutanneella yhdysvaltalaisella on 20, mutta osumia on kasassa vaivaiset kolme. Sportia vastaan tehdyt viisi maalia ovat enemmän tai vähemmän silmänlumetta. KalPaa voi pitää tällä hetkellä vaarallisempana joukkueena hyökkäyspäässä.

Molemmissa päissä on vahvat maalivahdit, joista Juha Jatkola metsästää jo kauden neljättä nollapeliään. Artjom Zagidulinilla niitä on kasassa peräti kuusi. KalPan kerroin on jo toista kertaa tällä viikolla aivan liioiteltu ja sitä tankataan sopivalla moukarilla. KooKoota vastaan kuopiolaisilla oli erittäin huono tuuri, eikä pelillinen laatu ole hävinnyt muutamasta tappiosta huolimatta. Kilpirintojen voitto lopullisena maistuu perjantai-iltana kupongille.

Pelaa KalPan voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ kohteella Money Line – KalPa, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Heti matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Money Line – KalPa” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta alkuperäisen betsin tuloksesta.