la 06.01. klo 17:00

Lukko - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpillä onnistuu kaikki! Jatkuuko Mäntymaan miehistön voittoputki repaleisen Lukon kustannuksella?

Kärpät on löytänyt itseluottamuksensa ja viime aikoina sen näkökulmasta on onnistunut käytännössä kaikki – jopa potkumaalit hyväksytään. Viiden ottelun voittoputkessa Raumalle matkaava vierailija pelasi perjantaina Porissa, joten merkittävää matkustusrasitetta ei pitäisi syntyä. Lukko pelasi viimeksi keskiviikkona, kun se hävisi vieraissa KooKoota vastaan.

*Jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Lunasta vihjeen lopussa olevilla ohjeilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lukolla on melkoinen poissaolijoiden lista. KooKoota vastaan puuttuivat hyökkääjistä esimerkiksi Jami Krannila, Tuukko Tieksola ja Julius Mattila sekä puolustajista Joonas Järvinen ja Niclas Almari – lisäksi maalivahti Daniel Lebedeff oli sivussa, joten torjuntavastuuta kantoi Christopher Gibson. Ei ole tarkalleen tiedossa, onko haasteelliseen tilanteeseen tiedossa helpotusta lauantaille, mutta ei se hyvältä vaikuta.

Kärpät on täräyttänyt itsensä viiden ottelun voittoputkeen ja merkittävää on, että peräti kolme täyttä pistepottia on irronnut vieraissa. Lukko-puolustus on viime aikoina hieman hapuillut ja Kärpät puolestaan viimeistelee tällä hetkellä äärimmäisen tehokkaasti. Voittosuoransa aikana Ville Mäntymaan miehistö on mättänyt peräti 24 täysosumaa – siis viidessä matsissa. Oululaisilla tuntuu onnistuvan tällä hetkellä kaikki – Porissa hyväksyttiin jopa päivänselvältä potkumaalilta vaikuttanut Ville Koivusen osuma.

Mika

@kozkiii
Maalintekijän itsekin ihmeissään.

#Ässät #Liiga #Kärpät

Vieraiden pelaajatilanne on hieman isäntiä parempi. Joel Olkkonen, Kasper Björkqvist sekä Joose Antonen ovat olleet viime aikoina sivussa loukkaantumisten vuoksi ja Nick Ritchie on tammikuun loppumetreille asti pelikiellossa. Nuorten Leijonien matkassa olleiden maalivahti Niklas Kokon sekä lähinnä rotaatiopuolustajan roolissa pelanneen Emil Pieniniemen paluuta Kärpät-nuttuun saadaan vielä odotella.

Viiden ottelun otannalla Kärpät on sarjan paras joukkue menetettyään tällä ajanjaksolla vain yhden pisteen. Alisuorittajia joukkueessa ei enää tunnu olevan, vaan lukuisat yksilöt – esimerkiksi puolustaja Miika Koivisto sekä hyökkääjät Connor Bunnaman, Julius Junttila ja Peter Tiivola – ovat nostaneet roimasti tasoaan. Kertoimenlaskijat näkevät oululaisvierailijan yllättävän suurena altavastaajana lauantaille – tämähän maistuu Uhmapelaajille ja pää märkänä Kärppiä (Voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) tankataan lapulle.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Voittaja (sis. jatkoaika ja rankkarit) – Kärpät kertoimella 2,15.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.