Liiga la 09.12. klo 17:00

Lukko - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalinteko tökkii! Tehottomien taistossa Lukko isännöi Kärppiä ja underille överi-kerroin

Lukko jäi kiikaritehoille Turussa perjantaina, mutta myös Kärpät teki vain yhden maalin. Vierailla se kuitenkin riitti Porissa niukimpaan mahdolliseen voittoon ja kolmeen pisteeseen. Pikkupetojen maalinteko on tökkinyt viime aikoina pahemman kerran, vaikka paikkojakin olisi ollut. Tällä hetkellä joukkue ei viimeistele erityisen tehokkaasti. Isäntien kuntokäyrä on puolestaan osoittanut alaspäin jo hieman pidempään ja samankaltainen ongelma tuntuu vaivaavan myös Raumalla.

*Kiinnostaako 25€ ilmaisveto Liigaan? Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät puolusti omalla alueellaan erinomaisesti Ässiä vastaan ja maalivahti Niclas Westerholm oli vahvassa torjuntavireessä. Patapaidat pistivät kolmannessa erässä kaiken peliin, mutta Kärppien 0–1-johto piti loppuun saakka. Lisähuomiona mainittakoon, että vieraiden NHL-hankinta Nick Ritchie oli liikenteessä selvästi vahvemmalla jalalla aiempiin otteluihin verrattuna, saalisti ensimmäisen Liiga-pisteensä ja vaikuttaa hiljalleen saavan rytmistä kiinni ylipäätään.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Loppulukemat Turusta.

#Lukko #Liiga

Sekä Kärppien että Lukon otteita on leimannut viime aikoina orastava saamattomuus hyökkäyspäässä. Puolustaja Martin Jandusin päästyä pelikuntoon Lauri Marjamäellä on koko työkalupakkinsa jälleen käytössä, mutta kuivakkaa iltapuhdetta sopii jälleen odottaa tehojen suhteen. Raumalla maalipaikat saattavat olla kortilla ylipäätään, eikä isännälle voi sen puhtaampia papereita viimeaikaisesta viimeistelystä antaa. Itse asiassa Lukon olisi päästävä myös maalipaikoille paremmin. Perjantaina tuli kärsään tylysti Turussa ja viidessä edellisessä ottelussa saldona on ainoastaan yhtä monta pistettä.

Lukon itseluottamus on vain varjo siitä, millaista dominanssia joukkueelta parhaimmillaan nähtiin alkukaudella. Edellisestä keskinäisestä kamppailusta on vierähtänyt pieni ikuisuus, mutta syyskuussa raumalaiset veivät kamppailun nimiinsä Raksilassa. Päteekö tähän ottelupariin vuoroin vieraissa -teema? Sen näemme lauantaina, mutta maalijuhlaa ei kannata erehtyä odottamaan! Pelivalinnaksi tintataan “Yhteensä – alle 5 maalia (sis. jatkoaika ja rankkarit)”.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.