Liiga ke 12.10. klo 18:30

Lukko - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukon alakerta on rautaa! Löytääkö KooKoo keinot jatkaa loistavaa vierasvirettä?

Keskiviikkona loistavassa vireessä oleva Lukko isännöi niin ikään vahvasti esiintynyttä KooKoota. Joukkueet ovat jo kertaalleen kohdannut kuluneella kaudella ja tuolloin Lukko kävi ryöstämässä pisteet lukemin 0-2. Vähämaalista ja tasaista iltapuhdetta sopii odottaa tälläkin kerralla.

Lukko l√∂ytyy sarjasta sijalta 2. tasapisteiss√§ TPS:n, HPK:n ja KooKoon kanssa, mutta sill√§ on nelikosta v√§hiten pelattuja pelej√§. Seitsem√§st√§ edellisest√§ matsista voittoja on kertynyt viisi ja ainoat tappiot on tullut varsinaisen peliajan j√§lkeen. Lukon ehdoton ykk√∂sase on ollut vahva puolustus- ja maalivahtipeli. Kymmeneen matsiin sit√§ vastaan on tehty vain 15 maalia ‚Äď eritt√§in kova lukema, mutta n√§in hurjaa virett√§ on vaikea pit√§√§ kauaa yll√§. Joka tapauksessa maalilla Artem Zagidulin on t√§ll√§ hetkell√§ tulikuuma.

RULLAILE 200 K√ĄTEISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"Tasainen peli, molemmat pelasivat omilla alueillaan hyvin. K√§ytimme omat paikkamme tehokkaammin" ‚ÄďArtem Zagidulin

Sport‚ÄďLukko-otteluraportissa illan matsi tiivistettyn√§, illan maalikooste sek√§ lehdist√∂tilaisuus! ‚¨áÔłŹ
raumanlukko.fi/otteluraportit…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

My√∂s KooKoon matseissa maalit on ollut viime aikoina v√§hiss√§, sill√§ viiteen edelliseen otteluun ainoastaan kerran maaleja on tehty yli nelj√§ ‚Äď hieman yll√§tt√§en surkeasta viimeistelyst√§ k√§rsinyt SaiPa vei KooKoon jatkoajalle lukemin 3-3. Viime viikon p√§√§tteeksi KooKoo onnistui vihdoin ja viimein avaamaan varsinaisen peliajan voittotilin kotikaukalossa kaatamalla KalPan lukemin 1-0. Siin√§ miss√§ kotona on ollut vaikeaa, on KooKoo reissussa ollut toistaiseksi sarjan paras joukkue.

C More Sport ūüáęūüáģ

@CMoreSportFi
KooKoo:n maalivahti Oskari Set√§nen loisti ‚Äď 38 torjuntaa ja nolla peli! ūüíé

‚ÄĚKyll√§ j√§√§kiekko on n√§ttii, kyll√§ me se kaikki tiedet√§√§n‚ÄĚ ūüėÖ

Toki laadukkaat tuloksentekoyksiköt löytyy molemmista leireistä, mutta tämän parivaljakon välillä on helppo kääntyä vähämaalisen väännön puoleen. Vaikka ottelu lähtisi railakkaasti liikkeelle ja tarjolla olisi odotettua avoimempaa jääkiekkoa, löytyy molemmista päädyistä loistavat kassarit joiden puoleen kääntyä. Lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Myöskään pieni panos tasapelille ei vaikuta huonolta idealta.