Liiga ti 28.12. klo 17:00

Lukko - KooKoo

Lukko on vihdoin vastaamassa odotuksiin! Ponnistaako joukkue pudotuspeliviivan paremmalle puolelle?

Pitkään sarjan kärkisijoilla keikkunut ja upeasti läpi syyskauden pelannut KooKoo on pelannut viime aikoina hieman alavireisesti. Joukkue on voittanut ainoastaan kertaalleen viiden ottelun otannalla, eikä sen paluu joulutauoltakaan sujunut erityisen hohdokkaasti. Lukko puolestaan on parantanut pelaamistaan viime aikoina, mistä kertovat myös kolme perättäistä voittoa.

Lukon maalintekopelaaminen on parantunut viime aikoina. Joukkueen selätettyä pahimmat loukkaantumisensa se on nostanut merkittävästi tasoaan tuloksellisestikin. Kolmessa edellisessä kamppailussaan ailahtelevasti tällä kaudella esiintynyt raumalaismiehistö on kaatanut TPS:n, JYPin sekä sunnuntaina Sportin 2–3-jatkoaikavoitolla. Sami Päivärinta on Nuorissa Leijonissa ja Samuel Jukuri, Vili Laitinen sekä Niklas Ylitalo puuttuvat Marko Virtasen miehistön vahvuudesta edelleen loukkaantumisten takia. Muilta osin ryhmä on jalkeilla parhaalla miehistöllään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

KooKoon poissaolotilanne on hieman hankalampi, kun hyökkäyspäästä puuttuvien Terry Andin, Miska Siikosen sekä Toni Suurosen lisäksi sivussa ovat myös puolustajat Alexander Bonsaksen sekä Saku Vesterinen. Oli loukkaantumisia tai ei, KooKoo on ollut viime aikoina kaukana kauden keskitasostaan. Viiden ottelun kuntopuntarilla joukkue on kolmella pisteellä ja maalierolla 6–12 koko sarjan kolmanneksi huonoin.

Lukko on yhä sarjan häntäpäässä, mikä ei vastaa alkuunkaan odotuksia. Kun kevätkautta lähestytään, raumalaisjoukkue on yksi niistä ryhmistä, joilta saatetaan nähdä suuri tasonnosto. Eväitä siihen on olemassa, kuten on viime aikoina saatu nähdä. Avaa pelitili ComeOnille ja betsaa Lukon voittoa (1X2) markkinoiden parhaalla kertoimella. Tai pelaa pikana ja kotiuta voitot heti ilman viivettä! Voitolla isäntä voisi nousta kymmenenneksi eli alemman pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

10 euroa pelirahaa