Liiga ke 18.01. klo 18:30

Lukko - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Oikeastaan kaikki puoltaa – lue keskimääräistä reippaamman betsin perustelut!

Lukko johtaa tällä hetkellä sarjaa, mutta kolme ottelua vähemmän pelanneella Tapparalla on vain viisi pistettä vähemmän, joten kovassa kunnossa viilettävät kirvesrinnat ovat ottelukohtaisella pistekeskiarvolla jo sarjan kärjessä. Pelicans on edelleen top neljässä, mutta tappioita on alla kolme, ja pitemmälläkin otannalla pistekeskiarvo on sangen keskinkertainen. Pisteitä pitää siis tulla, jos kallisarvoinen paikka kuuden sakissa aiotaan pitää.

Lukko soitteli idän vieraskiertueellaan selkeästi toista viulua Jukureita vastaan, mutta Lappeenrannasta raumalaiset ottivat kolme pistettä varmoin ottein mukaansa. Laajalla ringillä operoivalla Lukolla ei ole tällä hetkellä loukkaantumisia, joten Marko Virtasella on valinnanvaraa jakaa taakkaa ja peluuttaa nippuaan kuten parhaaksi näkee ilman kompromisseja. Äijänsuolla Lukon erehdykset ovat olleet harvassa, ja pisteiden haku on sieltä hankalaa.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Pelicansin viikkoon mahtui kolme tappiota, ja niistä vasta viimeisessä joukkue pääsi edes maalin makuun. HIFK vei kuitenkin ottelun nimiinsä, vaikka pussinokat kairasivatkin itsensä kolmen maalin päästä tasoihin. HIFK:ta vastaan Lars Bryggman taklaus Johan Motinia kohtaan osui päähän, ja Liiga mätkäytti ruotsalaiselle tästä viiden ottelun pelikiellon. Raumalla Pelicansin on ainakin pidettävä pää kylmänä ja pysyttävä boksista pois, tai ongelmia tulee aivan varmasti. Sairastuvalla lahtelaisilta on kolme pelaajaa.

Kotivoitosta saa panoksensa lähes tuplaksi, mikä on kaikkinensa hyvä tarjous. Uhmapelaajat tarttuu tähän siekailematta, sillä perusluokka, tämänhetkinen iskukyky ja kotietu puhuvat Lukon puolesta. Voisi olettaa, että ennen kiekon putoamista jäähän tämä kerroin on menneen talven lumia.