Liiga pe 23.09. klo 18:30

Lukko - Pelicans

Älä katso sarjataulukkoa! Lukko pöllyttää perjantaina Pelicansia

Liigan perjantaikierroksella Lukko pääsee ottamaan mittaa Pelicansista. Kumpikin joukkue on pelannut tähän mennessä kolme ottelua. Pelicans on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden jatkoajalla. Lukko on puolestaan kerännyt yhden voiton ja kaksi tappiota. Tuloksista huolimatta pidämme Lukkoa selvänä ennakkosuosikkina.

Lukko on pystynyt tällä kaudella luomaan runsaasti maalipaikkoja kaikissa otteluissaan. TPS:ää vastaan ruutikin oli kuivaa ja seurauksena oli 6-0 murskavoitto. Lukolla on todella tasainen ja laadukas hyökkäyskalusto, joka näytti tuolloin, mihin se parhaimmillaan pystyy. Jukureita vastaan Lukko hallitsi peliä, mutta viimeistely ei onnistunut. Joka tapauksessa Lukko on paljon parempi joukkue kuin tulokset ja sarjataulukko kertovat.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Pelicansin peli on puolestaan ollut puurtamista. Joukkueessa on nähty paljon loukkaantumisia, ja tällä hetkellä mukana on liikaa yksilöitä, joiden taidot eivät riitä pelin edistämiseen. Puolustuspelistä Pelicans suoriutuu hyvin, mutta vähäiset hyökkäykset ovat seurausta vastustajan virheistä. Ylivoimapelikin on ollut todella vaikeaa. Iikka Kangasniemen ylivoimaviisikon touhusta ei tule yhtään mitään. Kätisyydet eivät pelaa, eikä kentällinen pysty luomaan edes maalipaikkoja maaleista puhumattakaan. Ainoa maali SaiPaa vastaankin oli onnekas pomppu.

Pelicans on tähän mennessä pärjännyt vahvalla puolustuspelillä ja onnekkaalla viimeistelyllä. Lukkoa vastaan se ei riitä. Raumalaisten hyökkäyksestä löytyy liikaa ruutia, eikä Pelicans pysty nysväyshyökkäyksellään vastaamaan maalintekopeliin. Pelivalintamme on, että Lukko voittaa ottelun -1,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Lukko voittaa esimerkiksi 2-0, 3-1 tai 6-0 lukemin.

Kertoimet ottelulleLukko Rauma - Pelicans Lahti23.09.2022

10 euroa pelirahaa