Liiga ke 27.09. klo 18:30

Lukko - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukko metsästää ensimmäistä kotivoittoa – saako Pelicans käännettyä kelkan, vai saako vaisu alku jatkoa?

Keskiviikkona Pelicans matkaa Raumalle Lukon vieraaksi. Molemmat joukkueet kaavailtiin alustavasti kärkijoukkueiden haastajien sekaan, mutta toistaiseksi kummankin kausi on lähtenyt vaisusti liikkeelle. Vaikeuksia on ollut niin maalivahtiosastolla, kuin myös viimeistelyn kanssa. Lukon peliesityksissä on kuitenkin ollut enemmän positiivisia vivahteita ja tällä hetkellä kotiedun turvin voidaan puhua selvästä suosikista.

*Lue tipsi loppuun ja poimi peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

Pelicansin kausi on alkanut kahdella voitolla ja kolmella tappiolla. Vastustajat eivät ole olleet helpoimmasta päästä ja kun voitot on tullut alustavasti kärkijoukkueiksi arveltuja Ilvestä ja Kärppiä vastaan voisi vieraiden tilannetta pitää varsin hyvänä. Pelitilanteiden ja maaliodottamien valossa Pelicans ei kuitenkaan ole toistaiseksi vakuuttanut ja esimerkiksi maalille hankitun Jussi Olkinuoran alku on ollut vaikea.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Lopputulos Isku Areenasta.

Ottelutuloksen tarjoaa Famuri - Paikallinen kiinteistöhuollon ammattilainen

#PelicansFi #Jukurit #Liiga

Lukko metsästää yhä ensimmäistä kotivoittoa. Pelicansin tavoin ainoat voitot on tullut Kärppiä ja Ilvestä vastaan, mutta myös HIFK:ta vastaan Lukko pystyi tarjoamaan todella kovan vastuksen jatkoaikatappiosta huolimatta. Sebastian Repo on ollut isäntien tehokkain pelaaja keräten pisteet 3+3, mutta maalinteko on ollut toistaiseksi Lukolle paikkoihin nähden yllättävänkin vaikeaa ja sen 5vs5 laukausprosentti on ollut koko sarjan heikoin.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Julle avaa maalihanat Raksilassa 🔥 Syöttäjiksi Stenqvist ja Repo 👏

#Lukko #Liiga

Vaikka myöskään Lukko ei ole vielä tulosten valossa pystynyt täysin vakuuttamaan, on se kotiyleisön edessä sen verran suuri suosikki, että nykyisillä kertoimilla päästään pieni betsi iskemään isännille. Molemmilla joukkueilla löytyy edelleen selvästi parannettavaa, mutta tulosten taustalla Lukko on aloittanut vahvemmin. Kokoonpanorintamalla Samuli Piipponen on sivussa Lukon puolustuksesta ja Pelicansilla kysymysmerkkejä on Filip Kralin pelikunnon yllä, joka olisi Piipposta isompi menetys.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Lukko” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.